Η Ματίνα Ζάρα για όλα: Το μονόπετρο που επέστρεψε στον Λάμπρο Χούτο και οι φήμες για τρίτο πρόσωπο

Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε η Ματίνα Ζάρα. Η τραγουδίστρια, η οποία απασχόλησε έντονα τα media με την προσωπική της ζωή, μίλησε για τον αιφνίδιο χωρισμό της από τον Λάμπρο Χούτο λίγες μέρες πριν ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας

«Μου έκανε τρεις προτάσεις γάμου. Η μία ήταν πιο αυθόρμητη, η άλλη πιο επίσημη και η τρίτη πρόταση έγινε στην Τζια όταν ήμουν εκεί για μια φωτογράφιση. Το μονόπετρο το επέστρεψα, δεν χρειάστηκε να το κρατήσω εγώ έτσι ένιωσα και του το επέστρεψα πίσω», ανέφερε αρχικά για την πρόταση γάμου.

Όσο για τη μεγάλη απόφαση, η τραγουδίστρια αποκάλυψε: «Όταν υπάρχουν δύο άνθρωποι οι οποίοι βλέπουν ότι η σχέση τους δεν πάει άλλο, το ώριμο πράγμα είναι να κάτσουνε να το λύσουνε και να το προλάβουν πριν τον γάμο».

«Ο γάμος θα γινότανε στη Σκιάθο είχαν πάει και οι συγγενείς μας εκεί, λίγο πριν τον γάμο όμως καταλάβαμε ότι είναι καλύτερο και για τους δυο μας να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους. Εγώ τον έπιασα και του είπα να συζητήσουμε κάποια πράγματα», παραδέχτηκε η Ματίνα Ζάρα, ενώ για τις φήμες που ήθελαν τρίτο πρόσωπο να μπαίνει ανάμεσά τους, η νεαρή τραγουδίστρια ξεκαθάρισε: «Όχι δεν υπήρξε ποτέ τρίτο πρόσωπο. Όχι παιδιά δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι».

Read More

And More