Η Μπέσσυ Αργυράκη για τον Γιώργο Χατζηνάσιο που τη χαρακτήρισε «ζωντόβολο»: «Έχει παρεξηγήσει τη λέξη»

Στα παρασκήνια του J2US συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» τη Μπέσσυ Αργυράκη και τον παρτενέρ της, Τόλη Παπαδημητρίου, οι οποίοι στη χθεσινή τους εμφάνιση αντάλλαξαν ένα απρόσμενο φιλί στο στόμα.

Η Μπέσσυ Αργυράκη, μεταξύ άλλων, απάντησε στις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Χατζηνάσιου στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο οποίος τη χαρακτήρισε «ζωντόβολο».

«Μάλλον έχει παρεξηγήσει τη λέξη, που δεν θέλω να τη λέω, γιατί εγώ την ξέρω για κακιά. Την έχει παρεξηγήσει γιατί κολλητά είπε ήταν αυτό, που σημαίνει η χαρά της ζωής. Τώρα πως είχε συνδυάσει τη μία λέξη με την άλλη, εγώ δεν μπόρεσα να το καταλάβω.

Αλλά εγώ δεν νιώθω καθόλου άσχημα, ξέρω ότι με αγαπά και τον αγαπώ και το μόνο που κάνω είναι να του ευχηθώ να είναι πάντα γερός με την οικογένειά του και δημιουργικός» δήλωσε η Μπέσσυ Αργυράκη στον δημοσιογράφο Σπύρο Κεραμμίδα.

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”:

«Ήταν ένα ζωντόβολο μέσα στην παρέα μας, με τη χαρά που τη διέπει σε όλες τις εκφράσεις και εκφάνσεις. Μας έδινε ζωή» δήλωσε συγκεκριμένα ο Γιώργος Χατζηνάσιος στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Read More

And More