Η Ντίνα Νικολάου επίσημα στο MEGA με το «Dina’s Bakery»! Πότε κάνει πρεμιέρα;

Η Ντίνα Νικολάου ανοίγει το δικό της bakery και δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές από το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:50 μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Σε κάθε επεισόδιο του «Dina’s Bakery», η αγαπημένη chef παίρνει θέση πίσω από τον πάγκο της και δηλώνει έτοιμη να μοιραστεί με τους τηλεθεατές τα μυστικά επιτυχίας της για τέλειο αποτέλεσμα.

Ετοιμάζει μπροστά στην κάμερα δυο αλμυρές ή γλυκές, όμως πάντα εύκολες και πεντανόστιμες συνταγές. Αρτοποιήματα, πίτες, τούρτες, τάρτες και κέικ κάθε λογής γίνονται πρωταγωνιστές ενός τηλεοπτικού ταξιδιού με vintage αισθητική που σε μεταφέρουν στις πιο γευστικές εικόνες τραπεζιών της Γαλλίας, της Αγγλίας, της Δανίας και της Αμερικής. Παράλληλα, δε λείπουν και ελληνικές παραδοσιακές συνταγές βασισμένες σε απλά υλικά που χαρίζουν όμως τη δική τους χαρακτηριστική ταυτότητα σε κάθε γευστική δημιουργία.

Όμως, η Ντίνα Νικολάου, δε θα είναι μόνη! Το «Dina’s Bakery» ανοίγει τις τηλεοπτικές του πόρτες και υποδέχεται καταξιωμένους επαγγελματίες από το χώρο της γαστρονομίας που παρουσιάζουν σε κάθε επεισόδιο μία άρτια τεχνική αλλά και τα δικά τους tips, που μόνο οι experts του είδους γνωρίζουν.

«Dina’s Bakery» με τη Ντίνα Νικολάου: Από το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:50 στο MEGA.

#dinasbakery #neoprogramma #neoprogrammamega

Σκηνοθεσία: Cooking Studio Team
Αρχισυνταξία : Νατάσα Θεοχάρη, Ελένη Σκάρπου
Οργ./Διευθ. Παραγωγής: Ηλίας Βογιατζόγλου, Αλέξανδρος Δρακάτος
Project Manager: Δημήτρης Φακίνος
Παραγωγή: Pangolin Entertainment

Read More

And More