Η Ρούλα Ρέβη για την πρόωρη γέννηση των διδύμων: «Είχα μεγαλώσει, πόναγα πάρα πολύ πριν την ώρα μου»

Για τον γάμο της με τον Αποστόλη Τότσικα και την καθημερινότητα με τα δίδυμα παιδιά τους, μίλησε η Ρούλα Ρέβη στην Τζένη Θεωνά και στην εκπομπή «Μαμά-δες».

Η γνωστή φωτογράφος αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές της εγκυμοσύνης της, αλλά και στην αγωνία που βίωσε με την πρόωρη γέννα των διδύμων.

«Είχα μεγαλώσει και με έπιασε άγχος. Ήταν πολύ δύσκολα όταν μάθαμε πως είμαι έγκυος, έκανα εξωσωματική, πόναγα πάρα πολύ πριν την ώρα μου, το στομάχι μου ειδικά κάποια ξημερώματα. Ο Αποστόλης είχε πάρει τον γιατρό και του είχε πει ότι είχα πέσει κάτω στα πατώματα από τον πόνο (…) τότε του είπε “η Ρούλα μάλλον είναι έγκυος αλλά μην της πεις κάτι, ελάτε πρώτα από το νοσοκομείο”. Πάμε και εγώ να πεθαίνω, σαν να μου έχεις χώσει μαχαιριά στο στομάχι, ανέφερε η Ρούλα Ρέβη.

Για την πρόωρη γέννα: «Η πρoωρότητα είναι ένα θέμα αγχωτικό πάρα πολύ που μπορεί να συμβεί ξαφνικά γιατί στις περισσότερες γυναίκες δεν είναι προκαθορισμένο, στις δίδυμες κυήσεις είναι κάπως, αλλά εγώ παρά ήμουν πρόωρο, αλλά και πάλι την ώρα που είναι να το αντιμετωπίσεις δεν είναι εύκολο», δήλωσε η Ρούλα Ρέβη στην εκπομπή «Μαμά-δες».

Read More

And More