Η Σάσα Σταμάτη αποκαλύπτει για τη συνάντηση με τον Σταμάτη Γαρδέλη στο ψυχιατρείο – Τι της είπε ο ηθοποιός για τη νοσηλεία του

Η Σάσα Σταμάτη ήταν η δημοσιογράφος που ανέδειξε το θέμα της νοσηλείας του Σταμάτη Γαρδέλη στη ψυχιατρική κλινική. Μέσα από το ρεπορτάζ της στην εφημερίδα On Time, αποκάλυψε ότι ο γνωστός ηθοποιός νοσηλεύεται στο Δαφνί, επειδή ζήτησε βοήθεια για τις αυτοκτονικές τάσεις που είχε.

Η Σάσα Σταμάτη μίλησε ζωντανά στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο T-live για την κατάσταση του Σταμάτη Γαρδέλη, γνωστοποιώντας και τη συνάντησή τους στον προαύλιο χώρο του ιδρύματος.

«Έφτασαν οι φωτογραφίες στα χέρια μας. Μου ανέθεσε το θέμα η διευθύντριά μου. Πήρα τον Αλκίνοο Μπουνιά ο οποίος είχε συναντήσει τον Σταμάτη Γαρδέλη στο ψυχιατρείο. Στη συνέχεια, πήρα τηλέφωνο τον Σταμάτη Γαρδέλη και μιλήσαμε. Έμαθα τι ώρα είναι το επισκεπτήριο και πήγα στο Δαφνί. Κι όπως είμαι στον προαύλιο χώρο στο Δαφνί, βλέπω έναν κύριο που τον ρωτάω πώς μπορώ να πάω στη ψυχιατρική κλινική. Ήταν ο Γαρδέλης. Έπαθα σοκ. Ήταν με μία τσάντα και έκανε βόλτες. Αξιοπρεπέστατος, συνειδητοποιημένος πού έχει πάει, αποφασισμένος να λύσει το θηρίο από μέσα του» είπε αρχικά η Σάσα Σταμάτη.

«Ο Γαρδέλης ήταν καλά. Χτύπησε μόνος του την πόρτα, δεν τον πήγανε. Μου είπε: “Σάσα, είμαι πολύ καλά, σώθηκα. Δεν με νοιάζει, ας πουν ότι μπήκα στο Δαφνί”» πρόσθεσε η Σάσα Σταμάτη στο T-live.

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164