Η Σοφία Παπαιωάννου επιστρέφει στο πρόγραμμα του Alpha!

Η εξαιρετική Σοφία Παπαιωάννου επιστρέφει με την εξαιρετική εκπομπή της “360 Μοίρες”, στο πρόγραμμα του Alpha.

Η γνωστή δημοσιογράφος γι΄ακόμη μία χρονιά είναι στον αέρα του καναλιού της Κάντζας, όπου με την ψύχραιμη και διεισδυτική ματιά της, θα προσπαθήσει να ξετυλίξει στους δέκτες μας, όλες εκείνες τις υποθέσεις που βρίσκονται στη πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Όσο για το ποιο είναι το θέμα της πρεμιέρας; Μεσημέρι στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, οι χρήστες ναρκωτικών ουσιών αναζητούν ήδη την πρώτη δόση της ημέρας. Στην Πλατεία Βάθη, στο Πανεπιστήμιο, στα στενά της Ομόνοιας, στο Μεταξουργείο, έμποροι πωλούν ανενόχλητοι, μέρα και νύχτα, ηρωίνη, «τάι», κοκαΐνη, «άις» και τη δολοφονική «σίσα».

Η ζωή της πόλης συνεχίζεται δίπλα τους. Οι περαστικοί επιταχύνουν το βήμα τους όταν περνούν από κοντά τους και γυρίζουν το κεφάλι.  Δεν είναι λίγες οι φορές που ξεσπάνε αιματηρά επεισόδια. Μια διαφωνία στη συναλλαγή, μια ακόμα «μάχη» ανάμεσα στους διακινητές για τα καλύτερα «πόστα» στην πόλη μπορεί να καταλήξει ακόμα και σε δολοφονίες καταμεσής του πεζοδρομίου.

Ο Π., η Γ., η Κ., ο Α., είναι οι άνθρωποι που οι Αθηναίοι αποφεύγουν να κοιτάξουν όταν τους συναντούν στα «κακόφημα» σημεία της πόλης. Είναι οι χρήστες των ναρκωτικών ουσιών που αναγκάζονται να μείνουν στον δρόμο, να ζητιανέψουν, να κλέψουν, να «πουλήσουν» το σώμα τους για να εξασφαλίσουν τη δόση τους.

Η κάμερα της εκπομπής «360°» τους ακολούθησε ένα 24ωρο στη ζωή τους, μια μέρα στον εξαντλητικό αγώνα τους με την εξάρτηση.

 «360ο», με τη Σοφία Παπαϊωάννου: Πρεμιέρα την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, στις  24:00.

 

Read More

And More