Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Δήμητρας που κατάφερε να γίνει μητέρα, ενώ διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας

Συγκινεί η ιστορία της Δήμητρας και του συζύγου της, οι οποίοι παντρεύτηκαν πριν από λίγα χρόνια, έχοντας μεγάλη επιθυμία να αποκτήσουν ένα παιδί. Η γυναίκα, που μίλησε σήμερα στο T-live και τη Μάρω Κανελλάκη, όμως, ανακάλυψε ότι έχει σκλήρυνση κατά πλάκας.

«Το 2018 λίγο πριν την πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης, διαγνώστηκα με σκλήρυνση κατά πλάκας. Μου ζητήθηκε να κάνω μία μαγνητική, λόγω ότι είχα πολλούς έντονους πονοκεφάλους και τελικά αποδείχτηκε ότι υπήρχε ένα αυτοάνοσο, η σκλήρυνση κατά πλάκας που δεν το γνώριζα και σοκαρίστηκα. Το πιο σημαντικό και πιο σκληρό είναι ότι μαθαίνεις στα 40 σου ότι έχεις κάτι που συνήθως δεν εμφανίζεται σε αυτή την ηλικία» εξομολογήθηκε στο T-live η Δήμητρα.

«Έκανα μία σειρά από εξετάσεις, μπήκα στο νοσοκομείο και αφού ενημερώθηκα από τους νευρολόγους, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε με εξωσωματική γονιμοποίηση. Υπήρχαν κάποιοι γιατροί που μας είπαν ότι μπορούμε να προχωρήσουμε, αλλά υπήρξε και γιατρός που μου είπε ότι στην ηλικία μου καλό θα είναι να υιοθετήσω. Μετά από λίγο καιρό κατάφερα να γίνω μανούλα και δεν τον άκουσα… Το θεώρησα πολύ σκληρό. Τελικά μπόρεσα και έφερα στον κόσμο δύο υγιέστατα παιδάκια» συνέχισε η Δήμητρα.

Δες το βίντεο από το T-live

Read More

And More