“Η χρονιά που συνεργαζόμουν με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα ήταν πάρα πολύ δύσκολη για μένα”

Η Λάουρα Νάργες παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Το Πρωινό” και μίλησε στη Νάνσυ Παραδεισανού για τα κιλά που κατάφερε να χάσει, αποκάλυψε γιατί ζήτησε από την Έλενα Παπαρίζου να τη συμβουλέψει, ενώ αναφέρθηκε και στα δύσκολα χρονιά που είχε περάσει, όταν συνεργαζόταν με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Για την απώλεια των κιλών: “Έχασα 13 κιλά σε 1,5 μήνα και τώρα με τη γυμναστική και τη μετέπειτα διατροφή κάνουμε συντήρηση και γράμμωση. Προέκυψε να χάσω τα κιλά. Δεν αισθανόμουν καλά με τον οργανισμό μου, κάτι δεν πήγαινε καλά, είχα πολύ δύσκολο ύπνο και εκεί το συνειδητοποίησα, γιατί έχω φάει πολύ πόλεμο”.

Για τη συμβουλή που ζήτησε από την Έλενα Παπαρίζου: “Η Έλενα Παπαρίζου είναι η Ελενάρα της καρδιάς μου. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να πει οτιδήποτε αρνητικό για εκείνη. Θυμάμαι ότι κάποια της έκανα μία κουβέντα για δική μου ανασφάλεια και να μου δώσει κάποιο tip, αλλά σου μιλάει τόσο όμορφα και τόσο εμψυχωτικά, που το ξεχνάς επιτόπου”. 

Για τη δύσκολη χρονιά που πέρασε, όταν συνεργαζόταν με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα: “Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω μία κουβέντα και με τη Φαίη και με τον Γιώργο. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά για εμένα αρχικά επειδή είχα χάσει τον μπαμπά μου. Στην πρεμιέρα έμαθα ότι έπαθε το εγκεφαλικό, αμέσως ταξίδεψα και μέσα σε πέντε ημέρες τον έχασα. Επομένως αυτή η χρονιά είχε ξεκινήσει πολύ στραβά, ήμουν σε έναν αυτόματο πιλότο, είχα και θέατρο τα βράδια… Ήμουν πολύ κουρασμένη και σωματικά και ψυχικά”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More