Ιάκωβος Μυλωνάς για Αίαντα Μανθόπουλο: «Έγινε μνημόσυνο από τη σύντροφό του για να έρθει πνευματικά κοντά του»

Τον Ιάκωβο Μυλωνά συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος, Ελισάβετ Οικονόμου. 

Ο ηθοποιός που ήταν στενός φίλος του Αίαντα Μανθόπουλου μίλησε μεταξύ άλλων, για το μνημόσυνο που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4/12 από τη σύντροφό του, Ελισάβετ Σταμοπούλου ενώ απάντησε και στη δήλωση-καρφί της εν διαστάσει συζύγου του, Στέλλας Τσιάτσιου. (Δες εδώ αναλυτικά)

«Στο μνημόσυνο που έκανε η Ελισάβετ δεν κάλεσε αυτή τα κανάλια. Οι δημοσιογράφοι που ήρθαν, ήρθαν γιατί είναι φίλοι μας και αγαπούσαν τον Αίαντα. Εγώ χάρηκα που τα κανάλια θυμούνται τον Αίαντα και τιμούν τη μνήμη του. Από εκεί και πέρα η Ελισάβετ διάλεξε την ημέρα των γενεθλίων της για να τιμήσει τον Αίαντα. Το έκανε σαν σκέψη μάλλον, για να έρθει πνευματικά κοντά του μέσω της προσευχής. Εμείς σαν φίλοι του ξέρουμε μόνο την Ελισάβετ δεν έχουμε γνωρίσει την υπόλοιπη οικογένεια», είπε αρχικά ο Ιάκωβος Μυλωνάς. 

Και συνέχισε: «Δεν έχουμε γνωριστεί με την πρώην σύζυγο του Αίαντα, μονάχα στην κηδεία του Αίαντα που πήγα και της έδωσα τα συλλυπητήριά μου. Για εμάς η Ελισάβετ ήταν η σύντροφος του Αίαντα. Είναι κρίμα να αιωρείται το οτιδήποτε γιατί δεν υπάρχει και νόημα για όλο αυτό». 

Read More

And More