Ιλένια Ουίλιαμς: «Παραιτήθηκα από το κανάλι, όταν έδωσαν χρονικό περιθώριο στον πατέρα μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» βρέθηκε η Ιλένια Ουίλιαμς την Πέμπτη 5/1. Η νεαρή παρουσιάστρια και τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, στην ψυχοθεραπεία, αλλά και στην προσωπική της ζωή.

«Οι φετινές γιορτές ήταν πολύ δύσκολες και περίεργες αλλά ευτυχώς είχα τη δουλειά και ξεχνιόμουν εκεί πέρα. Δεν μπορείς να την σκέφτεσαι, προσπάθησε να μην το νιώσω τόσο πολύ, δηλαδή δεν στόλισα, δεν μου έβγαινε αλλά κάθε πρώτο είναι και δύσκολο», είπε αρχικά η Ιλένια Ουίλιαμς. 

Και συνέχισε: «Όταν έμαθα ότι τα πράγματα με τον μπαμπά μου δυσκολεύουν θέλησα να περάσω περισσότερο χρόνο με τους δικούς μου. Είχα και την επιλογή, με στήριξε και το κανάλι (MAD), αλλά όταν φτάσαμε στο σημείο που μας έδωσαν ένα χρονικό περιθώριο, τότε παραιτήθηκα. Το καλοκαίρι όμως, έφυγα και πήγα να δουλέψω σεζόν, είχα την ανάγκη και με βοήθησε πάρα πολύ». 

Σχετικά με την ψυχοθεραπεία που έχει ξεκινήσει από πολύ νεαρή ηλικία, η Ιλένια Ουίλιαμς ανέφερε: «Σε ψυχολόγο πηγαίνω από τα 21 μου. Είχα κάνει μια παύση για μια περίοδο, τώρα όμως, τα τελευταία τέσσερα χρόνια δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου. Είναι κάτι που δεν έχω αφήσει γιατί είναι βάλσαμο για την ψυχή και το πιο σημαντικό είναι ότι είπα τα πάντα στον πατέρα μου.

Τέλος, η Ιλένια Ουίλιαμς αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, λέγοντας: «Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή αυτή την περίοδο. Χρειάζομαι την ηρεμία. Δεν φοβάμαι τον να ερωτευτώ τρελά, θέλω να είμαι ήρεμη. Έχω ζήσει περιόδους τρελού έρωτα και πάθους. Κάποιες φορές έχουμε στο μυαλό μας ότι το έντονο πάθος και ο έρωτας είναι συνδεδεμένα με κάτι κακό, κάτι που σε βασανίζει ενώ είναι λάθος. Θέλω τον έρωτα, θέλω την αγάπη, αλλά τα θέλω στην ωραία τους μορφή».

Read More

And More