Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Η μητέρα μου, Λίλα Καφαντάρη είχε αντιρρήσεις να γίνω ηθοποιός»

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τη σειρά «Αυτή η Νύχτα Μένει» που πρωταγωνιστεί στον Alpha αλλά και τους επώνυμους γονείς της.

«Η μητέρα μου είχε αρκετές αντιρρήσεις που ήθελα να γίνω ηθοποιός, ο πατέρας μου όχι πόσο. Της βγήκε μια υπέρ προστατευτικότητα, ώστε να μη περάσω τις δυσκολίες που μάλλον είτε περνούσε η ίδια είτε έβλεπε ότι υπάρχουν στη δουλειά μας. 

Η μητέρα μου Λίλα Καφαντάρη μου έχει πει αρκετά πράγματα για τη δεκαετία του ΄80 και λίγο το κοινωνικό πλαίσιο της εποχής. Και εγώ έχω αρκετά διαβάσματα και ακούσματα, ιστορικά ας πούμε. Οι δικοί μου άνθρωποι δεν ήταν πολύ σε αυτόν τον κόσμο των λαϊκών μαγαζιών και της νύχτας. Δεν θα μπορούσαν οι ίδιοι να με ενημερώσουν για αυτό, πιο πολύ δική μου έρευνα έκανα» εξομολογήθηκε η Ηλιάνα Μαυρομάτη. 

 

«Είχα ζοριστεί σε μία σχέση ψυχολογικά αλλά ευτυχώς δεν έχω περάσει πολύ σκληρές καταστάσεις. Υπήρχε πάντα όριο» δήλωσε επίσης η Ηλιάνα Μαυρομάτη.

 

Read More

And More