Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Βίκυ Καγιά: «Δεν έχω λάβει μήνυμά της μετά την πρεμιέρα του Shopping Star»

Για το νέο της επαγγελματικό βήμα ως παρουσιάστρια του Shopping Star μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην εκπομπή «Έλα να δεις» στο Omega Κύπρου.

Σχολιάζοντας τις πρώτες αντιδράσεις μετά την πρεμιέρα της, η παρουσιάστρια δήλωσε αρκετά ευχαριστημένη για το νέο της ξεκίνημα στην παρουσίαση της εκπομπής μόδας.

«Είμαι ικανοποιημένη, με καλοδεχτήκανε πολύ όμορφα. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλο τον κόσμο γι΄αυτό. Ήταν από τα μεγαλύτερα άγχη μου αυτό γιατί είναι μια εκπομπή που μετρά πολλά χρόνια, την αγαπάει πολύ ο κόσμος, θέλω πάρα πολύ να συνεχίσει να την αγαπάει και να περνάει καλά», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Όσο για την Βίκυ Καγιά που εγκατέλειψε το Shopping Star: «Φυσικά και θα συγκριθώ με τη Βίκυ Καγιά. Μια εκπομπή μετά από 7 χρόνια, πολύ πετυχημένη, με μία γυναίκα που την έκανε καταπληκτικά, που ο κόσμος το αγάπησε, το λάτρεψε, φυσικά και θα συγκριθώ. Ανήκουμε και στον ίδιο χώρο, έχουμε έρθει από το ίδιο πρόγραμμα γιατί εγώ ήμουν στο GNTM, έτσι ξεκίνησα», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Στη συνέχεια, κατέληξε: «Δεν έχω λάβει μήνυμα από τη Βίκυ Καγιά μετά την πρεμιέρα του Shopping Star, αλλά μπορεί να περιμένει να το δει λίγο παραπάνω». 

Read More

And More