Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η αποκάλυψη για το πώς αντέδρασε όταν της πρότειναν το Shopping Star

Καλεσμένη στην εκπομπή «Breakfast@Star» βρέθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου την Δευτέρα 25/9.

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του Shopping Star, η παρουσιάστρια περιέγραψε τα συναισθήματά της, αποκάλυψε το παρασκήνιο της πρότασης που δέχτηκε, ενώ αναφέρθηκε και στη σύγκριση που μπορεί να γίνει ανάμεσα σε εκείνη και τη Βίκυ Καγιά.

«Είμαι αγχωμένη αλλά φαίνομαι πολύ cool πιστεύω. Περνάμε πολύ καλά και με την ομάδα αλλά και με τις παίκτριες», είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. 

Όσον αφορά στη σύγκριση που μπορεί να γίνει με την Βίκυ Καγιά, η οποία παρουσίαζε το Shopping Star με μεγάλη επιτυχία, η Ηλίανα Παπαγεωργίου ανέφερε: «Η σύγκριση δεν με αγχώνει, με αγχώνει όμως το να πάει καλά, να συνεχίσει να είναι ένα ωραίο project που το αγαπάει ο κόσμος και επειδή από πίσω δουλεύουν και 50 άτομα, δεν θέλω να έρθω εγώ και να φέρω την καταστροφή». 

Σχετικά με το πώς έγινε η πρόταση για την παρουσίαση, αλλά και τους ενδοιασμούς που είχε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σημείωσε: «Είναι ένα project που δεν το ήξερα, που έχει μεγάλη ιστορία, που για εμένα έχει υπάρξει μεγάλη σύγκριση με το πρόσωπο που το παρουσίαζε. Μετά από αρκετή συζήτηση, η ιδέα ωρίμασε μέσα μου, έκατσα είδα το πρόγραμμα, σκέφτηκα αν εγώ θα ταίριαζα σε αυτό, δοκίμασα να δω πώς θα είμαι. Επίσης σκέφτηκα κατά πόσο μπορεί να με επηρεάσει στη ζωή μου το να με συγκρίνουν με κάποιον άλλο». 

Δες όλη τη συνέντευξη στο Breakfast @ Star:

Read More

And More