Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο απίστευτος λόγος που είχε παρεξηγηθεί σύντροφός της (video)

Μία αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή έκανε μέσα από τον αέρα της εκπομπής του “Pop up” η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Με αφορμή ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή, στο οποίο ο γνωστής εκδότης και δημοσιογράφος, Χρήστος Ζαμπούνης, υποστήριξε ότι το μεγαλύτερο έγκλημα είναι να τρώμε και να συζητάμε με το κινητό πάνω στο τραπέζι, η παρουσιάστρια διηγήθηκε ένα δικό της περιστατικό. Ειδικότερα, η ίδια αποκάλυψε την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνη και τον αγαπημένο της εξαιτίας του αναποδογυρισμένου κινητού της.

“Εγώ είχα μία θήκη στο κινητό μου που είχε μια φουντίτσα από πίσω. Ήταν σαν κουνελάκι! Οπότε όταν έβαζες κανονικά το κινητό πάνω στο τραπέζι δεν στεκόταν και έτσι το γύρναγα ανάποδα για να μην χαλάω τη φουντίτσα. Είμαι, λοιπόν, ένα βράδυ έξω με την παρέα μου, η ώρα έχει περάσει πάρα πολύ, οι άλλοι φίλοι μου είναι στην Αμερική και αρχίζουν να μου στέλνουν “καλημέρα”.

Πιάνω κι εγώ το κινητό μου, απαντάω και το γυρνάω ανάποδα. Γυρνάει, λοιπόν, και μου λέει ο φίλος μου “αγάπη μην γυρίζεις το κινητό σου μπροστά στους φίλους μου γιατί δεν θα τα πάμε καθόλου καλά”. Παρεξηγείται αλλά μπορεί και να ‘χεις δικαιολογία”, ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δες το βίντεο:

Read More

And More