Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο λόγος που δεν μίλησε στις κάμερες στο πάρτι γενεθλίων της – «Το είχα μεταφέρει off camera»

Σε ένα λαμπερό fashion event βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η παρουσιάστρια του Shopping Star απάντησε για πρώτη φορά στις τηλεοπτικές κάμερες γιατί δεν μίλησε στους ρεπόρτερ ανήμερα των γενεθλίων της μετά το πάρτι που διοργάνωσε για τους φίλους της.

«Στα ρεπορτάζ γράφουν ό,τι να ναι καμιά φορά, ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι στο Shopping Star, υπάρχει ανανέωση και σας μιλάμε πάντα… Εκτός αν έρχεστε 2 η ώρα το πρωί μετά από κάτι γενέθλια, εκεί που δεν είμαστε καλά, είμαστε κουρασμένοι. Δεν είναι ωραίο. Γιατί σχολιάστηκε αρνητικά ότι δεν μίλησα στις κάμερες στα γενέθλιά μου; Τι είχα να πω στις μετά από ένα 7ωρο πάρτι γενεθλίων, εφόσον είχα πιει και λίγο αλκοόλ; 

Πέρασα φανταστικά. Με συγχωρείτε αν σας στεναχώρησα αλλά υπάρχουν και κάποια ανθρώπινα όρια. Δεν με στεναχώρησε. Δεν ήθελα εκείνη τη στιγμή να μιλήσω στα γενέθλιά μου και το μετέφερα off camera. Τώρα στην κάμερα τι γίνεται είναι άλλο πράγμα. Όταν εκτός κάμερες λέω ξέρεις κάτι δεν νιώθω καλά, καλό είναι να με αφήσετε ως άνθρωπο» απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

 

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, στη συνέχεια, αντέδρασε με τη διατύπωση της ερώτησης από τον ρεπόρτερ, σχετικά με τη δήλωση του Βαγγέλη Χαρισόπουλου: «Δεν είπε ακριβώς αυτό ο Βαγγέλης, να έρθεις διαβασμένος την άλλη φορά».

Διάβασε επίσης:

Φλορίντα Πετρουτσέλι για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Μόνο αυτή και η Λόπεζ δε μιλάνε ποτέ, η Καγιά δεν υπάρχει περίπτωση να μη σταματήσει»

 

Read More

And More