Ηλίας Γκότσης: «Δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί έφυγα από το Survivor»

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, “Καλύτερα δε γίνεται” βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 8/7 ο Ηλίας Γκότσης. Ο νικητής του Survivor 2018 μίλησε για την εμπειρία του στον φετινό All-Star κύκλο του reality επιβίωσης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην αποβολή του από το παιχνίδι.

«Η αλήθεια είναι ότι τώρα που το βλέπω μου φαίνεται λες και έχουν περάσει 70 χρόνια, μου φαίνεται λίγο ξένο όλο αυτό πλέον. Φαντάζομαι ότι επειδή ο Σάκης (Κατσούλης) το έχει πάρει μία φορά, μπορεί ο κόσμος να θέλει να δει κάποιον άλλο νικητή», ανέφερε αρχικά ο Ηλίας Γκότσης.

«Όταν έφυγα από το Survivor, είχα μία πικρία, ένα παράπονο. Δεν το είχα ακόμα συνειδητοποιήσει. Δεν κάθισα όμως να αναρωτιέμαι συνέχεια τι έγινε, γιατί έγινε σε μένα αυτό, αν έφταιγα ή όχι. Έτσι έκρινε η παραγωγή, από ‘κει και πέρα συνεχίσω τη ζωή μου», πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του Survivor All Star.

«Έχω προσπαθήσει να το αποβάλω όλο αυτό από πάνω μου. Με βοήθησε στην αρχή, το 2018 ήταν τελείως διαφορετική εμπειρία από το 2023. Αν ξαναγύριζα τον χρόνο πίσω, θα ξαναπήγαινα, γιατί τα μαθήματα που παίρνεις είναι ανεκτίμητα. Σίγουρα μετανιώνω για καταστάσεις αλλά θα ξαναήμουν ο εαυτός μου», παραδέχθηκε σε άλλο σημείο ο Ηλίας Γκότσης αμέσως μετά.

«Τα λεφτά ήταν καλά και πολλά αλλά δεν είναι πάντα το παν. Δόξα τω Θεώ, εύχομαι να είμαι υγιής και να καταφέρω να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα με τη δουλειά μου και όχι μέσω ενός reality. Κρατάω τα μαθήματα του 2023 και η ζωή συνεχίζεται», κατέληξε ο Ηλίας Γκότσης.

 

Read More

And More