Ηλίας Γκότσης για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Μου άρεσε όταν τον έβλεπα στο Survivor, αργότερα είδα κάτι άλλο»

Ο Ηλίας Γκότσης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Γιώργο Κρικοριάν. Ο γυμναστής και πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για την προσωπική του ζωή αλλά και τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Έρωτας είναι αυτό που σε βγάζει έξω από την τροχιά σου, φοβάμαι να εκτροχιαστώ πολύ. Έχω κλάψει σε χωρισμό και ρίχνω τα μούτρα μου. Σύνολο, με τα μέσα και τα έξω, είμαι σε σχέση 4 – 5 χρόνια» εξομολογήθηκε ο Ηλίας Γκότσης.

«Με τον Ηλία Μπόγδανο κάναμε πολλή παρέα μέσα στο παιχνίδι. Ακόμα και αν είχε άδοξο τέλος, δεν είμαι αυτός που θα βγω και θα πω κακή κουβέντα. Ο Τριαντάφυλλος βγαίνει και λέει την άποψή του είτε αρέσει είτε όχι. Όταν έβλεπα το Survivor 1 ο Βασάλος μου άρεσε. Αργότερα που τον γνώρισα, είδα κάτι άλλο. Όσο μεγαλώνω γίνομαι απόλυτος και θέλω όποιος είναι δίπλα μου να είναι 100% σίγουρος».

«Έχω μία πικρία από το Survivor, απογοητεύτηκα από τον τρόπο που έφυγα. Το οικονομικό είναι ισχυρό κίνητρο για να πας, τα χρήματα που δίνουν είναι εξωπραγματικά. Όταν έχεις βιώσει ένα πρόγραμμα είναι σαν να βλέπεις ένα θέατρο γιατί ξέρεις τι γίνεται πίσω από τις κάμερες» αποκάλυψε ο Ηλίας Γκότσης.

 

Read More

And More