Ηλίας Βαλάσης: «Με ενοχλεί που με ρωτούν ακόμα για το Survivor, ενώ έχω κάνει σπουδαία πράγματα στο θέατρο»

Δηλώσεις στις κάμερες των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Ηλίας Βαλάσης. Μεταξύ άλλων, ο φιναλίστ του πρώτου Survivor στο Mega εξήγησε γιατί ενοχλείται με τις ερωτήσεις που αφορούν στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Πρώτα ο Θεός θα παίζω σε κάποιο σήριαλ που ήδη παίζεται στους δέκτες σας. Είναι στην ΕΡΤ1» είπε αρχικά ο Ηλίας Βαλάσης. «Οι επιλογές κάθε ανθρώπου είναι αυτές που τον στιγματίζουν και τον καθορίζουν. Αν το αποφασίσει με τα όλα του, με όλη τη ψυχή του, γιατί όχι; Πρέπει να βυθίζεσαι τόσο πολύ σε αυτό που κάνεις που να μην σε νοιάζει τίποτα από αυτά που θα πουν οι υπόλοιποι» δήλωσε ο Ηλίας Βαλάσης σε σχετική ερώτηση για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την ενασχόλησή του με την υποκριτική, αλλά και τα ενδεχόμενα αρνητικά σχόλια.

«Με ενοχλούν οι ερωτήσεις για το Survivor. Με ενοχλεί με την έννοια ότι εγώ όλα αυτά τα χρόνια έχω κάνει σπουδαία πράγματα στο θέατρο. Και όλοι κρατιούνται από εκείνες τις 50 ημέρες εκείνου του παιχνιδιού, και είναι λογικό. Αντιλαμβάνομαι ότι η μεγάλη αναγνωρισιμότητα που έχω είναι από εκείνο το παιχνίδι. Το κοιτάζω αρκετές φορές το Survivor. Είναι φίλοι μου μέσα όπως ο Στέλιος Χανταμπάκης» πρόσθεσε ο Ηλίας Βαλάσης.

Δες το απόσπασμα από το «Πρωινό μας»:

Read More

And More