Ήλιος: Γνωστή ηθοποιός επιστρέφει στην τηλεόραση και “εισβάλλει” στη σειρά – Η φωτογραφία με τον Γιώργο Καραμίχο

Ο “Ήλιος” αποτελεί την καινούργια και πολλά υποσχόμενη δραματική σειρά του ANT1 σε σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου και σκηνοθεσία της Βίκυς Μανώλη. Η καθημερινή σειρά έχει ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών που παρακολουθούν με συνέπεια τις εξελίξεις στις ζωές των πρωταγωνιστών.

Μέσα στα επόμενα επεισόδια θα δούμε ένα νέο πρόσωπο να “εισβάλλει” στη σειρά. Ο λόγος για τη Νίκη Παλληκαράκη, η οποία επιστρέφει στην τηλεόραση δύο χρόνια μετά την guest εμφάνισή της στη σειρά “Πέτα τη Φριτέζα”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “My TV” η γνωστή ηθοποιός πρόκειται να υποδυθεί τη σύζυγο ενός μεγαλογιατρού, που έχει πεθάνει, και εκείνη γνωρίζει πολλά μυστικά της νεκρής αδελφής της Λήδας (Ευγενία Δημητροπούλου), της Αγγελικής. Φυσικά, αν αυτά αποκαλυφθούν, θα φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή πολλών ηρώων.

Πριν λίγες ώρες, η Νίκη Παλληκαράκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια φωτογραφία με τον Γιώργο Καραμίχο από τα γυρίσματα της σειράς. Οι δυο τους ποζάρουν χαμογελαστοί, με εκείνη να αποκαλύπτει τα χρόνια που γνωρίζονται αλλά και να εκφράζει δημόσια τον θαυμασμό της προς το πρόσωπό του.

“Μεγάλη η χαρά μου που ξαναβρισκόμαστε στα πάτρια εδάφη μ’αυτόν τον αιώνιο έφηβο !!!Μετράμε πολλές συνεργασίες -από το 1996 στο Εθνικό -στο σανίδι και στο φακό…τον αγαπώ,τον καμαρώνω ,τον θαυμάζω και χαίρομαι για όλα όσα έχει τολμήσει και καταφέρει”, ήταν τα λόγια της ηθοποιού στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Read More

And More