Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν έχω καταφέρει ακόμα να πείσω τον σύζυγό μου για τον θρησκευτικό γάμο»

Στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τον δημοσιογράφο, Αλέξη Μπαρτσώκα μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων, για τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη της, τον θρησκευτικό γάμο αλλά και την επιστροφή στην τηλεόραση.

«Αγαπούσα πάντα τα Χριστούγεννα αλλά τώρα με τον ερχομό της κόρης μου έχουν αποκτήσει νόημα. Ο ερχομός της με βοήθησε να ηρεμήσω και να γειωθώ πιο πολύ, σαν να άλλαξε όλο το σκηνικό», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Και συνέχισε: «Ο σύζυγός μου είναι ένας πολύ κάλος και ευτυχισμένος μπαμπάς. Ξέρει να αλλάζει πάνα, το αποφεύγει όμως. Δεν τον έχω πείσει ακόμα για τον θρησκευτικό γάμο αλλά αν γίνει κάποια στιγμή, θα το χαρώ. Θα ήθελα να γίνει για να το μοιραστούμε με τους δικούς μας. Στον πολιτικό ήμασταν εμείς και εμείς».

Όσον αφορά την τηλεόραση, η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε: «Η επιλογή να απέχω αυτό το διάστημα από την τηλεόραση είναι πολύ συνειδητή. Είναι ωραίο που γίνονται συζητήσεις για την επιστροφή μου με ανθρώπους που έχουν πράγματα να σκεφτούν και να μου πουν. Το πότε θα επιστρέψω είναι κάτι που δε με απασχολεί γιατί δε βιάζομαι. Μακάρι να έρθουν όλα κατ’ ευχήν, όπως τα σκέφτομαι.

Μου αρέσουν οι ζωντανές εκπομπές αλλά δε θα απέρριπτα άλλη πρόταση αν με έκανε να νιώσω καλά. Υπήρχαν κάποιες παράμετροι τις οποίες τώρα τις βλέπω και λέω ‘όχι’, αν τώρα το έβλεπα και το εξέταζα από τη δική μου ματιά θα έκανα διαφορετικές κινήσεις και άλλες επιλογές».

Read More

And More