Ιωάννα Μαλέσκου: Η βάφτιση, τα δύο ονόματα της κόρης της και η τοποθέτηση για Καινούργιου – Σκορδά

Σε μια εκδήλωση ομορφιάς έδωσε το παρών το βράδυ της Τετάρτης η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια απάντησε για τις φήμες που τη θέλουν να συμμετέχει στο YFSF, αλλά και για τη βάφτιση της μονάκριβης κόρης της.

«Δεν βιαζόμαστε να κάνουμε πράγματα. Όλα όσα κάνουμε λόγω του χαρακτήρα και των δυο μας, είναι προστατευμένα. Δεν ξεκινήσαμε ακόμη τις προετοιμασίες για τη βάφτιση της κόρης μας και όσο με ρωτάτε αγχώνομαι ότι έχω καθυστερήσει. Γενικώς δεν βιαζόμαστε να κάνουμε πράγματα οπότε το αφήνουμε χαλαρά. Να μεγαλώσει και η μικρούλα μας λίγο. Έχουμε καταλήξει στο όνομά της αλλά δεν μου επιτρέπεται να το μοιραστώ ακόμη. Θα είναι ένας συνδυασμός δύο ονομάτων. Θα είναι ένα το όνομα, αλλά θα αποτελείται από δύο» απάντησε η Ιωάννα Μαλέσκου για τη βάφτιση της κόρης της.

«Είναι ένα εξαιρετικό προϊόν το YFSF. Εσύ τι πιστεύεις θα ήμουν καλή στο YFSF; Δεν ξέρω τι μου ταιριάζει καλύτερα στην τηλεόραση. Ξέρω ότι δεν βιάζομαι να κάνω κάτι» τόνισε επίσης η Ιωάννα Μαλέσκου.

Για την κόντρα Κατερίνας Καινούργιου και Φαίης Σκορδά, η παρουσιάστρια απάντησε: «Αν μιλάμε για την Κατερίνα Καινούργιου, ο,τιδήποτε κι αν αισθάνεται, το μοιράζεται μέσα από την εκπομπή της. Αν αισθανθεί ότι κάπου αδίκησε κάποιον ή ότι ήταν υπερβολική, μέσα από την εκπομπή της λέει συγγνώμη. Αυτό όμως που συμβαίνει πολλές φορές, είναι όταν χάνουμε τη ψυχραιμία μας, χάνουμε και το όποιο δίκαιο μπορεί να έχουμε. Από την άλλη, όταν μία εκπομπή ανακατεύεται στη θεματολογία μίας άλλης εκπομπής, όσο εξευγενισμένα κι αν είναι μία άποψη, τότε θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη για να ακούσει τον αντίλογο. Δεν μου αρέσουν γενικώς οι εντάσεις και να δημιουργούνται στρατόπεδα. Τίποτα δεν αξίζει να μάς αναλώνει με τέτοιο τρόπο. Το τίποτα είναι σχετικό». 

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Mega Καλημέρα

Read More

And More