Ιωάννα Σιαμπάνη: Η φίλη της Ελευθερίας Ελευθερίου “καρφώνει” τον Αλέξη Παππά – “Μου έβγαλε κάτι ανέντιμο, φέρθηκε άνανδρα”

Η Ιωάννα Σιαμπάνη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” και μίλησε στην Ελένη Βουλγαράκη για τη φίλη της, Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Survivor. Η πρώην παίκτρια του “My Style Rocks” αποκάλυψε βοήθησε την τραγουδίστρια να ετοιμάσει τα πράγματα της για το ταξίδι ενώ ανέφερε ότι μέχρι τη μέρα που έφτασε στον Άγιο Δομίνικο δεν είχε συνειδητοποιήσει που πρόκειται να μπει.

“Η Ελευθερία είχε πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα, έκανε τη διατροφή της, τη γυμναστική της και φοβόταν αν θα μπορέσει να αντεπεξέλθει λόγω της πείνας. Στην αρχή την είδα πολύ καλά, είχε πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά γιατί είναι και κοινωνικό κορίτσι, είναι πολύ γλυκό κορίτσι αλλά όσο περνάει ο καιρός βλέπω ότι δυσκολεύεται. Με στενοχώρησε να βλέπω ανθρώπους να εναντιώνονται σε ένα γλυκό κορίτσι. Μου έκανε εντύπωση ότι ο Αλέξης Παππάς εναντιώθηκε στην Ελευθερία. Μου έκανε πολύ κακή εντύπωση!

Κατάλαβα ότι η Ελευθερία ήρθε λίγο πιο κοντά με τον Αλέξη Παππά, ίσως εκείνη να ήταν γοητευμένη, για αυτό μου έκανε εντύπωση. Σε μια γυναίκα που υποτίθεται ότι έρχεσαι κι εσύ ο ίδιος πιο κοντά, ξαφνικά μιλάς με τέτοιον τρόπο; Δεν είναι σωστή συμπεριφορά. Μου έβγαλε κάτι πολύ ανέντιμο, σαν να έβγαλε μια ρουφιανά, η οποία δεν του αρμόζει. Δεν ήταν καθόλου κομψό αυτό που έκανε, έφτασε σε σημείο να γίνεται άναδρος. Ίσως η κατάσταση να τον ωθεί να βγάζει έναν κακό εαυτό, ίσως σκέφτεται πιο στρατηγικά, ίσως κατάλαβε ότι βγαίνει κάτι ερωτικό προς τα έξω και δεν ήθελε… Προφανώς προσπαθούσε κάπως να το “σώσει” και να ρίξει τη μπάλα στην Ελευθερία”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Σιαμπάνη.

Δες το βίντεο:

Read More

And More