Ιωάννα Σιαμπάνη: «Σίγουρα δεν είναι ο Μάριος για την Ελευθερία Ελευθερίου»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη παραχώρησε η Ιωάννα Σιαμπάνη.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, η οποία είναι κολλητή φίλη με την Ελευθερία Ελευθερίου, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για όσα έχουν συμβεί ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Καλύβα ενώ αποκάλυψε στις συμβουλές που έδωσε στην τραγουδίστρια.

«Είναι κάτι το οποίο δεν το έχει συζητήσει δημόσια, σίγουρα ως φίλες έχουμε συζητήσει κάποια πράγματα, τα οποία φαίνεται να μην την επηρεάζουν άμεσα. Καλώς ή κακώς δεν είναι η πρώτη φορά που ακούει τέτοια σχόλια», είπε αρχικά η Ιωάννα Σιαμπάνη.

Και συνέχισε: «Όλους μας εξέπληξε αυτό που παρακολουθήσαμε στο Survivor, από εκεί και πέρα θα φανεί. Δεν έχει τύχει να γνωρίσω τον Μάριο. 

«Του Μάριου δεν του πήγαν τα πράγματα όπως θα ήθελε. Μπήκε με έναν σκοπό, να είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor, τώρα ακολούθησε ένα love story, το οποίο δεν φάνηκε να θέλει πολύ να βγει προς τα έξω, το οποίο τον έβαλε λίγο σε αναμμένα κάρβουνα και τώρα προσπαθεί να δείξει περισσότερο τον αγωνιστικό του χαρακτήρα», πρόσθεσε η Ιωάννα Σιαμπάνη.

Κλείνοντας η Ιωάννα Σιαμπάνη δήλωσε: «Ως φίλη της Ελευθερίας, προσπαθώ να την συμβουλεύω και να της λέω το καλύτερο που πιστεύω για εκείνη, που σίγουρα δεν είναι ο Μάριος».

Read More

And More