Ιωάννα Σιαμπάνη: Συγκλονίζει για τις δραματικές ώρες της μητέρας της στη σύγκρουση των τρένων στη Θεσσαλονίκη

Σε μία συγκλονιστική περιγραφή για την περιπέτεια της μητέρας της προχώρησε η Ιωάννα Σιαμπάνη, το κορίτσι που έγινε γνωστό μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks.

Μιλώντας στην κάμερα του Open Weekend και την Πένυ Καβέτσου, η Ιωάννα Σιαμπάνη αφηγήθηκε τις δραματικές στιγμές που πέρασε η μαμά της μετά τη σύγκρουση των τρένων με προορισμό τη Θεσσαλονίκης, ανήμερα της κακοκαιρίας «Ελπίς».

«Η μητέρα μου είχε έρθει στην Αθήνα να με επισκεφθεί. Μένει στη Λάρισα, από εκεί από όπου κατάγομαι. Επειδή έπρεπε να επιστρέψει, ο πιο ασφαλής τρόπος που μπορούσαμε να σκεφτούμε ήταν το τρένο. Μου είπε ότι ξεκίνησε, αλλά σε κάποια φάση, μετά από μία ώρα, μου τηλεφώνησε ξανά για να μου πει ότι χάλασε η μηχανή του τρένου. Όπως μου περιέγραψε, κλείδωσαν οι πόρτες, δε μπορούσαν να βγουν, κόπηκε και η θέρμανση. Άρχισαν να κρυώνουν και να αναρωτιούνται τι γίνεται. Όσοι είχαν στις τσάντες τους φαγώσιμα, άρχισαν να το μοιράζουν, ρεύμα δεν είχαν, οπότε τελείωνε και η μπαταρία στα τηλέφωνά τους» ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Σιαμπάνη.

«Κάποια στιγμή μου τηλεφώνησε ένας άγνωστος αριθμός και ακούω τη φωνή της μητέρας μου, η οποία με το ζόρι μιλούσε. Σκέφτηκα ότι κάτι έχει συμβεί, μου κόπηκαν τα πόδια. Τη ρώτησα με αγωνία πού βρίσκεται και μου είπε ότι τους είχε χτυπήσει ένα τρένο. Με έπιασαν τα κλάματα. Την ώρα που έγινε η σύγκρουση, η μητέρα μου ήταν κουλουριασμένη στο κάθισμα επειδή κρύωνε. Έφυγε με το κεφάλι στο μπροστινό κάθισμα, με αποτέλεσμα να πρηστεί όλη η δεξιά πλευρά της, το μάτι της να έχει κλείσει και η σπονδυλική στήλη υπέστη τραυματισμό» συνέχισε η Ιωάννα Σιαμπάνη.

«Οι άνθρωποι του τρένου ήταν άφαντοι, δεν υπήρχε κανείς να τους βοηθήσει. Όταν έφτασαν στο ξενοδοχείο, δεν τους έδωσαν φαγητό και την επόμενη ημέρα το πρωί, τους είπαν να αφήσουν τα δωμάτιά τους γιατί έτσι ήταν η συνεννόηση με τα τρένα. Μετέφεραν τους επιβάτες στον πλησιέστερο σταθμό τρένων, ώστε να πάνε σπίτια τους. Εκεί έμειναν όρθιοι 5 ώρες τουλάχιστον και οι υπάλληλοι του σταθμού δεν ήταν ενημερωμένοι και τους είπαν να πληρώσουν εισιτήριο» τόνισε στη συνέχεια.

Όπως εξομολογήθηκε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks στη μητέρα της έχουν μείνει τραύματα από εκείνη τη μέρα, ενώ θέλει να το κυνηγήσει νομικά.

Read More

And More