Ιωάννα Τούνη: Το βίντεο από το γυμναστήριο ενάμιση μήνα μετά τη γέννηση του γιου της

Δύο μήνες θα συμπληρωθούν σε λίγες ημέρες από την στιγμή που η Ιωάννα Τούνη έγινε μητέρα για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο τον μονάκριβο γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Έχοντας μία εντελώς διαφορετική καθημερινότητα, η γνωστή nfluencer αποκάλυψε τις τελευταίες ημέρες πως αποφάσισε να ξεκινήσει γυμναστήριο για να επανέλθει στο σώμα που είχε πριν την εγκυμοσύνη. Το πρωί της Τρίτης 21/2 δημοσίευσε ένα νέο βίντεο από τον χώρο εκγύμνασης, δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους την προσπάθειά της να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Παράλληλα όμως, ανέφερε πως πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική, καθώς η τομή από την καισαρική δεν έχει επουλωθεί, με αποτέλεσμα να μην νιώθει ακόμα πολύ σίγουρη.

«Καλημέρα σας από το γυμναστήριο. Ξεκίνησα δειλά-δειλά, κάνω διάδρομο, σιχαίνομαι το αερόβιο. Βάρη δεν έχω μπει ακόμα. Γενικά λίγα πράγματα γιατί έχουμε και την τομή κάτω, η οποία έχει κλείσει αλλά δεν νιώθω και πολύ έτοιμη ακόμα. Δεν πρέπει να κάνω κοιλιακούς, πρέπει να πάω και στον γυναικολόγο να δω τι γίνεται. Σας έβγαλα όλα τα εσώψυχά μου, αυτά», είπε η Ιωάννα Τούνη ενώ περπατούσε στον διάδρομο γυμναστικής.

 

Read More

And More