Ιωάννα Βάσσου: «Είμαι σκύλα στη δουλειά – Θέλω να επικρατεί απόλυτη ησυχία στο πλατό»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 22/2 η Ιωάννα Βάσσου. Η δημοσιογράφος, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Αθηναϊδα Νέγκα, μεταξύ άλλων, μίλησε για την αποχώρησή της από τον τηλεοπτικό σταθμό Star μετά από 21 χρόνια, ενώ τόνισε πως είναι «σκύλα στη δουλειά».

«Εγώ θα πω την καλή κουβέντα, όμως θα πω και το κακό. Την ειλικρίνειά μου την έχω πληρώσει πολλές φορές. Είμαι πολύ straight άνθρωπος, δε μπορώ να πω ψέματα, δε μπορώ να προσποιηθώ», είπε αρχικά η Ιωάννα Βάσσου.

«Κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια, τα έχω καλά με τη συνείδησή μου. Δεν έχω πειράξει ποτέ κανέναν αλλά όταν στεναχωρήσω κάποιον, επειδή είμαι λίγο σκύλα στη δουλειά, το επόμενο λεπτό θα πάω, θα τον αγκαλιάσω και θα του ζητήσω συγγνώμη», συμπλήρωσε στη συνέχεια η δημοσιογράφος.

«Είμαστε πάνω απ’ όλα επαγγελματίες. Θέλω λίγα δευτερόλεπτα πριν βγω στον αέρα – μην πω λεπτά και φανώ υπερβολική – να είναι όλα τέλεια. Να έχω τα χαρτιά μου, το autocue μου, να ξέρω ότι στο κοντρόλ είναι όλα σούπερ, ότι όλοι οι δημοσιογράφοι είναι στις θέσεις τους και να επικρατεί απόλυτη ησυχία στο πλατό. Έχω βιονικό αυτί και μου προκαλεί εκνευρισμό όταν έχει φασαρία», αποκαλύπτει η Ιωάννα Βάσσου.

Όσον αφορά στην αποχώρησή της από το Star, η Ιωάννα Βάσσου ξεκαθάρισε: «Αγαπώ τη ρουτίνα εγώ πάρα πολύ. Έτσι έχω μεγαλώσει. Δεν μου αρέσουν οι εκπλήξεις, δεν θέλω να με βγάζουν από το πρόγραμμά μου, εκνευρίζομαι τρομερά. Όμως, θεωρώ ότι είναι μεγάλο λάθος να μένεις τόσα χρόνια σε μία δουλειά. Δεν εξελίσσεσαι, βαλτώνεις. Αυτός ήταν και ο λόγος που έφυγα από το Star», δηλώνει η Ιωάννα Βάσσου.

«Είναι ένα κανάλι που θα το έχω πάντα στην καρδιά μου. Μπήκα 22 χρονών κοριτσάκι και βγήκα 42 χρονών μητέρα και επαγγελματίας δύο δεκαετιών. Πήρα πολλά από εκεί. Τα τελευταία δύο χρόνια όμως ήμουν δυστυχισμένη, πήγαινα στη δουλειά με ένα σφίξιμο στο στομάχι», εξομολογήθηκε η Ιωάννα Βάσσου.

«Η επαγγελματική δυστυχία προκύπτει όταν κάνεις τα ίδια και τα ίδια, όταν νιώθεις ότι δεν εξελίσσεσαι, όταν υπάρχουν συνάδελφοι που σου χαλάνε τη διάθεση και τους θεωρείς λίγο τοξικούς», τόνισε η Ιωάννα Βάσσου αμέσως μετά.

Read More

And More