Ιωάννης Απέργης: «Θέλω πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και στον δημοσιογράφο, Γιώργο Γιαννούλια παραχώρησε ο Ιωάννης Απέργης.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο, στη σύντροφό του, αλλά και στον γιο τους.

«Μια ατάκα της μάνας μου, που έχω υιοθετήσει είναι το ίδιο χώμα θα μας σκεπάσει όλους. Ζήσε καλά, πες μια καλή κουβέντα, μια καλημέρα. Ναι φυσικά έχω άγχος μην αντιμετωπίσει ο γιος μου συμπεριφορές λόγω της καταγωγής. Ο γιος μου είναι φίλος μου. Ήμουν από αυτούς, που ήθελε ένα παιδί από πολύ μικρός, αλλά ήξερα τι ευθύνες έχει. Ήμουν σε παράσταση και δεν είδα την πρώτη μέρα που περπάτησε. Θέλω πολύ να υιοθετήσω παιδί και γιατί όχι και δύο και τρία», είπε αρχικά ο Ιωάννης Απέργης.

Όσον αφορά στη συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο, ο Ιωάννης Απέργης σημείωσε: «Ο κύριος Μπέζος είναι ένας συνεργάτης που θα λείψει, όταν αποφασίσει να σταματήσει. Είναι μια αγκαλιά στα νέα παιδιά. Ερχόταν στο γύρισμα και μας ρωτούσε αν πληρωθήκατε και φάγατε. Μα άλλαξε catering. Είναι προστατευτικός. Σου δίνει την σκυτάλη, αλλά όταν σου την δίνει δεν παρατά το χέρι του, πάει μαζί σου μέχρι να σιγουρευτείς ότι την έχεις γραπώσει καλά την ευκαιρία για την δουλειά. Εννοείται, όπως όλοι οι άνθρωποι, αν δεν είσαι καλός στην δουλειά σου, δεν θα ασχοληθεί.

Μπορεί όταν τελειώσει το επεισόδιο κι έχει ατάκα, να στην δώσει και να πει κλείστε επάνω του. Ποιος άλλος το κάνει αυτό;».

Read More

And More