Ιωάννης Αθανασόπουλος: Το spoiler για τον Γιάννο και η αγανάκτηση – “Ας ζήσουν αυτοί με τα 534 ευρώ”

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος ήταν το βράδυ της Πέμπτης, καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου,  στο The 2night Show

 Ο ταλαντούχος ηθοποιός μιλά για την επιστροφή του αγαπημένου Γιάννου, στις «Άγριες Μέλισσες» ως ανάμνηση, ενώ αποκαλύπτει και τους λόγους που εμφανίζεται σε κομβικά σημεία της πλοκής του σεναρίου. Επίσης, εκφράζει τον θυμό και την οργή του για τα όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς και τη στήριξή του στον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρο Μπιμπίλα.

Για τον (κακό) Γιάννο και τις Άγριες Μέλισσες:Δεν είμαι ακριβώς φάντασμα. Είμαι μέσα στις σκέψεις του Μιλτιάδη. Ο Μιλτιάδης χάνει το παιδί του άδικα, αισθάνεται τύψεις, ενοχές. Και σκέφτεται αν θα πρέπει να είναι χαρούμενος… Όταν είχε πεθάνει ο παππούς μου τον έβλεπα στον ύπνο μου. Ο Γιάννος θέλει να υπενθυμίσει στον πατέρα του να μην ξεχάσει το στόχο του που είναι η δικαίωση.

Ο Γιώργος Γάλλος είναι ένας υπέροχος ηθοποιός που τον αγαπάω και έχω μάθει πολλά απ΄ αυτόν και τον ευχαριστώ. Θέλω να είναι ευτυχισμένος ο Μιλτιάδης αλλά και ο Γιάννος πρέπει να δικαιωθεί. 

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει στα social media. Πριν από ένα μήνα μου έστειλε μια κυρία ένα μήνυμα που ο γιος της ήταν στην εντατική. Σε κομβικά σημεία της πλοκής, ο Γιάννος, θα εμφανίζεται.

Βιώνω συναισθήματα οργής και θυμού για όσα γίνονται. Για τις καταγγελίες και τη κρίση του κορονοϊού. Νιώθω μεγάλη λύπη γιατί βλέπεις ανθρώπους που με τρέμουλο της φωνής και να εκμυστηρεύονται ένα σαράκι που τους τρώει. Τώρα έπρεπε να γίνει. Δεν υπάρχει γιατί τώρα. Τώρα είναι η στιγμή να συμβεί και τώρα θα γίνει. Πρώτη φορά βλέπω τους ηθοποιούς συσπειρωμένους. Στηρίζουμε τον Σπύρο Μπιμπίλα και το σωματείο που κάνει εξαιρετική δουλειά.

Έχω συνεργαστεί με ένα πρόσωπο που έχει καταγγελθεί. Είχα μια πάρα πολύ καλή συνεργασία με το πρόσωπο αυτό. Αλλά σκέφτομαι και τα φερόμενα ως θύματα.

Η λέξη θέατρο δεν ακούγεται πουθενά. Αυτό με θλίβει και με προσβάλει. Γιατί να υποφέρει ο ηθοποιός; Γιατί σε νοιάζουν άλλες ειδικότητες και όχι το θέατρο. Γιατί να έχουμε αυτή τη μιζέρια. Να μπαίνει η ταμπέλα ότι ο ηθοποιός είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Αυτοί οι άνθρωποι που σου λένε πάρε 534 ευρώ με τόση άνεση, να πάρουμε εμείς τους μισθούς τους και να ζήσουν εκείνοι με τα 534 ευρώ.

Read More

And More