Ιουλία Καλλιμάνη: Η πρώτη συνέντευξη μετά τον γάμο της με τον Μιχάλη Τουρατζίδη – «Δεν ξέρω καν πώς βγήκε»

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Την πρώτη της συνέντευξη μετά τον γάμο της παραχώρησε η Ιουλία Καλλιμάνη στον Τάσο Ριζόπουλο και στο Cosmoradio, με ένα απόσπασμα να προβάλλεται το πρωί της Πέμπτης 15 Οκτωβρίου μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια στον χώρο της ελληνικής μουσικής, μίλησε για πρώτη φορά για τον γάμο της με τον αγαπημένο της, Μιχάλη Τουρατζίδη, εξηγώντας γιατί επέλεξε να κρατήσει αυτή την τόσο προσωπική στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Μια χαρά προστατεύεις τη ζωή σου. Εγώ να σου πω την αλήθεια, όπως και ο Μιχάλης, δεν θέλουμε να βγάζουμε την προσωπική μας ζωή. Δεν ήθελα καθόλου. Δεν ξέρω καν πώς βγήκε. Δεν σου κρύβω ότι… δεν θέλω ρε παιδί μου καθόλου. Δεν θέλω να μιλάω για τη ζωή μου. Θεωρώ ότι δεν αφορά κανέναν. Είμαι ευτυχισμένη, είμαι καλά» αποκάλυψε η Ιουλία Καλλιμάνη.

Η συζήτηση, ωστόσο, δεν περιορίστηκε στα προσωπικά της. Η Ιουλία Καλλιμάνη αναφέρθηκε με συγκίνηση στην απώλεια του Γιώργου Μαζωνάκη, τονίζοντας πως η είδηση την είχε σοκάρει, ενώ τοποθετήθηκε και για την πολυσυζητημένη ρήξη ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα.

«Κοίτα, εγώ τον άνθρωπο δεν τον γνώριζα πάρα πολύ καλά. Είχαμε γνωριστεί στο παρελθόν κάποιες φορές. Θυμάμαι που ανέβηκε ο Μιχάλης και μου το είπε και έπαθα σοκ. Λέω δεν μπορεί. Λυπάμαι πάρα πολύ. Αφού το σκέφτομαι τώρα και στεναχωριέμαι τόσο πολύ γιατί λέω ένας τόσο νέος άνθρωπος. Είχε πολλά να δώσει ακόμα ο Γιώργος» ανέφερε η Ιουλία Καλλιμάνη για την απώλεια του Γιώργου Μαζωνάκη.

«Στενάχωρο γιατί είναι δύο άνθρωποι που τους θαυμάζω πάρα πολύ και τους δύο το ίδιο. Και εύχομαι να τα βρούνε, να μονιάσουν ξανά. Και αν δεν λέει η Άννα τα τραγούδια της και τα τραγούδια του Νίκου, ποιος θα τα λέει; Εγώ ας πούμε; ΟΚ, θα τα πω κι εγώ. Δεν είναι το ίδιο αγάπη μου. Εύχομαι να μην ισχύει όλο αυτό το πράγμα» απάντησε η αγαπημένη τραγουδίστρια για την κόντρα Καρβέλα – Βίσση.

Σου θυμίζουμε, ότι η Ιουλία Καλλιμάνη και ο Μιχάλης Τουρατζίδης παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου, στη Νέα Ελβετία Θεσσαλονίκης, σε μια τελετή γεμάτη συγκίνηση, παρουσία περίπου 100 συγγενών, φίλων και στενών συνεργατών.

Η τραγουδίστρια επέλεξε ένα λιτό σατέν νυφικό με τα μαλλιά της πιασμένα σε κομψό κότσο, ενώ το ζευγάρι είχε ζητήσει από τους καλεσμένους να μη δημοσιεύσουν στιγμιότυπα από τον γάμο.

Στο πάρτι που ακολούθησε, η Ιουλία πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε για τους αγαπημένους της, πριν έρθει η πιο τρυφερή ανατροπή της βραδιάς: την ανθοδέσμη της έπιασε η μητέρα της.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164