Στο T-live

Ηράκλειο: «Ήταν ένα έρμαιο των εγκληματικών του ορέξεων» – Έτσι προσέγγιζε ο λυράρης τον ανήλικο

Σε σοκ η Κρήτη με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας 15χρονου αγοριού που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα γνωστού λυράρη από τα 11 του χρόνια. Ο δικηγόρος της οικογένειας του ανηλίκου μίλησε στο T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γιώργος Κοκοσάλης δήλωσε: «Αρχικά ο λυράρης προσέγγισε το παιδί με το πρόσχημα ότι είναι φίλος της οικογένειας, δηλαδή ότι γνωρίζει την οικογένειά του, επισκεπτόμενος το φροντιστήριο αγγλικών που πήγαινε το παιδί. Κατόρθωσε πολύ σύντομα να κερδίσει την εμπιστοσύνη του παιδιού, επέδρασε ευθέως στη βούλησή του κι αργότερα με απειλές και προτροπές, το έκανε ένα δοχείο ηδονής το οποίο κατέστη στα χέρια του ως ένα άβουλο κ εκτελεστικό όργανο. Ήταν ένα έρμαιο των εγκληματικών του ορέξεων».

«Για αρκετό χρονικό διάστημα, αυτό το πετύχαινε μέσω απειλών κι εκφοβισμού της υγείας, της σωματικής ακεραιότητας αλλά και της ιδιοκτησίας του ίδιου και της οικογένειάς του. Αυτά αποτυπώνονται ξεκάθαρα στη δικογραφία. Το παιδί έχει δώσει τέσσερις ειδικές καταθέσεις μέσω ειδικού παιδοψυχολόγου» πρόσθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας του ανήλικου.

Δες περισσότερα στο βίντεο από το T-live:

Read More

And More