Ηρακλής Τσουζίνοφ: Η απάντηση στον Ανδρέα για τη νίκη του στο GNTM και η αποκάλυψη για τη σχέση του με την Μαρινέλα (video)

Στην κάμερα της εκπομπής “Στην Φωλιά των ΚουΚου” παραχώρησε συνέντευξη ο νικητής του GNTM, Ηρακλής Τσουζίνοφ. Το όμορφο μοντέλο απάντησε στον Ανδρέα, ο οποίος δήλωσε ότι εκείνος μπήκε στο παιχνίδι για τα λεφτά κι όχι για το modeling, αναφέρθηκε στην πρώην σύντροφό του, Αγγελική, ενώ αποκάλυψε και τι συμβαίνει με την πρώην συμπαίκτριά του, Μαρινέλα.

Για τις δηλώσεις του Ανδρέα: “Νομίζω η φάση του modeling απαιτεί λίγο χρήμα γιατί αν θέλεις να γίνεις σε κάτι καλός δεν το κάνεις τσάμπα. Εγώ προσωπικά θέλω να δουλέψω, να κάνω αυτό που μου αρέσει και να μπορώ να ταΐσω και την οικογένειά μου. Είναι λογικό να έχει πειράξει τον Ανδρέα το γεγονός ότι δεν κέρδισε. Μπορεί να μην έχει συνειδητοποιήσει ακόμα ότι δεν κέρδισε κι αυτόν τον έχει πειράξει.

Πρώτη φορά ακούω ότι ο Ανδρέας θα μοιραζόταν το έπαθλο του τελικού αν κέρδιζε εκείνος, αλλά αυτό είναι μια υπόθεση.  Αποδέξου ότι έχει γίνει. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν εκτός από την Παρασκευή. Δεν είχε γίνει κάτι με τον Ανδρέα μέσα στο σπίτι. Δεν είχαμε τις τέλειες σχέσεις”.

Για την πρώην σύντροφό του, Αγγελική: “Είδα τα stories της Αγγελικής. Όντως το παιχνίδι ήταν μια δυνατή εμπειρία, μία εμπειρία που με άλλαξε αλλά με άλλαξε σε ένα σημείο που πλέον θέλω να ενδιαφερθώ μόνο για τα επαγγελματικά μου. Γενικά έχουμε καλές σχέσεις. Δεν σημαίνει ότι κάθε χωρισμός πρέπει να είναι βάναυσος ή επώδυνος, εμείς είμαστε πολύ χαλαρά”.

Για τη σχέση του με την Μαρινέλα: “Με την Μαρινέλα είμαστε φίλοι. Έτυχε να βγούμε 2-3-4 φορές και μας πέτυχαν οι κάμερες. Είναι άβολο. Όσο ήμουν στο σπίτι δεν είχα λόγο να φλερτάρω με κάποιον”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More