Ίριδα Παπουτσή για Τάσο Ξιαρχό: Σοκαρισμένη η συγκάτοικός του – «Τον βρήκα σε μία κατάσταση, χάλια»

Η Ίριδα Παπουτσή, η συγκάτοικος του Τάσου Ξιαρχό μίλησε στο Πρωινό και τον Γρηγόρη Μπάκα για τον χορογράφο, μετά το περιστατικό με το βίντεο χλευασμού. Η ίδια βρισκόταν στο εξωτερικό και δεν είχε πληροφορηθεί όσα συνέβησαν. «Τον βρήκα σε μία κατάσταση χάλια, όλο αυτό είναι κατρακύλα» ήταν μερικά από τα λόγια της.

«Δεν είμαι πολύ καλά. Δύσκολη ημέρα, είμαι πολύ στενοχωρημένη, πολύ προβληματισμένη. Δεν ξέρω τι να κάνω με τον Τάσο. Εγώ γύρισα χθες το βράδυ από το Παρίσι και πήγα κατευθείαν στο νοσοκομείο για να τον βρω. Τον βρήκα σε μία κατάσταση, χάλια. Έκλαιγε, προσπάθησα να του μιλήσω γιατί δεν ήξερα γιατί συνέβη όλο αυτό» ανέφερε αρχικά η Ίριδα Παπουτσή.

«Τον ρώτησα γιατί το είπε όλο αυτό, δε μπορούσα να βγάλω συνεννόηση, έτσι όπως ήταν σε κατάσταση σοκ. Δε ξέρω γιατί το κάνει, είναι ένα παιδί με ιδιαίτερο και περίεργο χιούμορ. Είναι πολύ άσχημο αυτό, κάνει πολύ κακό στην εικόνα του. Θέλω πάρα πολύ να τον βοηθήσω. Έχει γίνει ό,τι έχει γίνει. Η μόνη λύση είναι ή να τον σταυρώσουμε ή να τον βοηθήσουμε. Εγώ αυτό που θέλω, επειδή τον αγαπάω, είναι να τον βοηθήσω» πρόσθεσε στη συνέχεια η νεαρή κοπέλα.

Στη συνέχεια, η Ίριδα Παπουτσή κατέληξε: «Πήγα στο σπίτι, να αφήσω τα πράγματά μου, δεν τον βρήκα στο σπίτι, τίποτα. Σημαίνει ότι δεν ήταν στο σπίτι, δεν ξέρω που είναι, που ήταν, πώς δραπέτευσε, δεν ξέρω τι περνάει… Όλες οι συνέπειες που τραβάει τώρα, καλά κάνει και τις παθαίνει για να βάλει λίγο μυαλό.

Ο Τάσος Ξιαρχό, όταν χρησιμοποιεί το Instagram, θα πρέπει να κάνει τον κόσμο να περνάει καλά και όχι να τον στενοχωρεί. Καταδικάζω τη συμπεριφορά και τα λόγια του. Είναι κατρακύλα, τα κάνει όλα λάθος, και χρειάζεται βοήθεια. Γιατί ρε Τάσο; Γιατί; Γιατί; Πρέπει λίγο να μάθει να κλείνει το στόμα του. Είναι κάτι που δε θα του άρεσε να του το κάνουν, θέλω να γίνει καλά ψυχολογικά».

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό:

Η Ίριδα Παπουτσή έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM.

Read More

And More