Ησαΐας Ματιάμπα: «Περπατούσα στον δρόμο και έβλεπα κάποιους να περπατάνε πιο γρήγορα γιατί νόμιζαν ότι θα τους επιτεθώ»

Ο Ησαΐας Ματιάμπα μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για τον γιο του, Ηρακλή, τη σχέση με τον πατέρα του και τον ρατσισμό που δέχτηκε στο παρελθόν.

«Ο ερχομός του γιου μου με έκανε να ωριμάσω πάρα πολύ από μικρός ήθελα να γίνω πατέρας είμαι πάρα πολύ δοτικός αγαπάω το παιδί μου. Η σύζυγός μου είναι η κολώνα του σπιτιού ξέρω ότι αν δεν ήταν αυτή τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά» δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής στη δημοσιογράφο Γεωργία Ευσταθίου. 

Όσον αφορά στον πατέρα του και την απουσία του, ο Ησαΐας Ματιάμπα εξομολογήθηκε: «Η βάση της παιδικής μου ηλικίας παρά τις αντιξοότητες είναι η αγάπη. Ο πατέρας μου έλειπε 5 χρόνια και όταν γύρισε δεν μπορούσα να τον δεχτώ, υπήρχε θυμός. Μου πήρε 4 χρόνια για να διώξω τον θυμό άλλαξα σελίδα και τον αγκάλιασα».

Για τον ρατσισμό που βίωσε στο παρελθόν, ο Ησαΐας Ματιάμπα είπε πως «περπατούσα στον δρόμο και έβλεπα κάποιους να περπατάνε πιο γρήγορα γιατί νόμιζαν ότι θα τους επιτεθώ. Το να δεχτούμε κάποιον που δε μοιάζει με εμάς είναι μια τεράστια αλλαγή στην κοινωνία».

Read More

And More