Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η πρώτη συνέντευξη μετά την είδηση ότι είναι η τέταρτη κριτής του GNTM

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έρχεται στον τέταρτο κύκλο του GNTM για να δώσει έναν αέρα ανανέωσης! Η τέταρτη κριτής του reality μόδας παραχώρησε συνέντευξη στη Φωλιά των Κου Κου και στην Τζώρτζια Γεωργίου και μίλησε για τα συναισθήματά της για το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στο Greece’s Next Top Model.

«Είμαι μεγάλη μου τιμή που θα είμαι στο GNTM φέτος και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που είμαι στην Ελλάδα για τα γυρίσματα. Όταν με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή με ξάφνιασε πολύ ευχάριστα. Δεν θα αφήσω μόνιμα την ζωή στο Los Angeles, θα έχω το σπίτι εκεί αλλά προσπαθώ να δημιουργήσω μια ζωή κι εδώ σε λογικά πλαίσια.

Το ID Catwalk κι οι οντισιόν για το GNTM ήταν πολύ ενδιαφέροντα. Μου άρεσε η ενέργεια κι η δημιουργικότητα κι από παιδιά που δεν έχουνε εμπειρία. Οι οντισιόν ήταν πολύωρες και μου άρεσε. Δεν μου είναι εύκολο να λέω όχι σε παιδιά που δίνουν τα πάντα αλλά πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας. Αυτά συμβαίνουν.

 

Είμαι 18 χρόνια στον χώρο κι έχω φάει κι εγώ απόρριψη ως μοντέλο. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να περαστώ για αυστηρή, είμαι με τον εαυτό μου. Τα παιδιά θέλω να καταφέρουν πράγματα κι αν θα είμαι αυστηρή, θα είναι για καλό.»

Read More

And More