Ήβη Αδάμου: Οι αποκαλύψεις για τη γνωριμία και τη σχέση με τον Μιχάλη Κουϊνέλη – Τι είπε για την κόρη της

Την Ήβη Αδάμου υποδέχτηκε ο Fipster στο νέο επεισόδιο της εκπομπής του στο Youtube κανάλι του και συγκεκριμένα στο «Θάρρος ή Αλήθεια».

Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη γνωριμία και στη σχέση της με τον Μιχάλη Κουινέλη, στον ρόλο της ως μητέρα, αλλά και στον λόγο που επέλεξαν να μετακομίσουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη. 

«Πρώτη φορά τον γνώρισα ήταν στο X-Factor το 2009, που ήρθε ως καλεσμένος και είπαμε μαζί το “Μέσα σου”. Εγώ είχα ενθουσιαστεί πάρα πολύ. Κάποια στιγμή ο τότε παραγωγός μου επικοινώνησε με τον Μιχάλη και του ζήτησε να μου γράψει ένα τραγούδι για να το πούμε παρέα και ήταν το “Σαν έρθει η μέρα” το 2010. Τότε δεν τα είχαμε.

Κάποια στιγμή το 2011 ξαναβρισκόμαστε. Πάλι ο ίδιος παραγωγός ζήτησε να μου γράψει ένα τραγούδι για τον δίσκο μου. Έρχεται και κάνουμε μαζί το «Κάνε μια ευχή». Το ηχογραφούμε και εγώ κάπως σαν… κάτι ένιωθα. Σαν κάτι μέσα μου… Υπήρχε και από τις δυο πλευρές ένα flert vibe. Αυτός λέει πως ήρθε να βοηθήσει στη μετακόμιση μου. “Ήρθε να βάλει ένα χεράκι” , έτσι λέει πάντα και πήγε κάπου αλλού το χέρι», είπε αρχικά η Ήβη Αδάμου.

«Νιώθω πολύ ευλογημένη που βρήκα έναν άνθρωπο και πραγματικά νιώθω ότι είναι το ταίρι μου. Εκεί έξω είναι πολύ δύσκολα, παλεύουν να βρουν μια σχέση, να στεριώσουν και να μείνουν σ’ αυτή τη σχέση. Το παιδί φυσικά και το ήθελα. Πάρα πολύ. Ήμασταν αρκετά χρόνια ήδη με τον Μιχάλη ήταν και λίγο φυσικό κι επόμενο. Κι ο Μιχάλης επίσης το ήθελε πάρα πολύ. Γενικώς είναι ελάχιστες οι φορές που τσακωνόμαστε και γι’ αυτό παραμένουμε μαζί», πρόσθεσε στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

Όσον αφορά στη μητρότητα, η Ήβη Αδάμου ανέφερε: «Ο ρόλος της μαμάς σίγουρα είναι δύσκολος και πόσο μάλλον όταν γίνεσαι και νωρίς, που καλά καλά προσπαθείς να βρεις τα δικά σου πατήματα και πρέπει να μάθεις και σε μια νέα ψυχούλα τι είναι το σωστό, τι είναι το λάθος ή να δίνεις τις συμβουλές που πρέπει. Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο δύσκολο, την κατάλληλη στιγμή να πεις την κατάλληλη κουβέντα που θα το βοηθήσει και θα του δώσει αυτές τις αξίες και βάσεις για να πάει μπροστά στη ζωή».

«Τότε με δυσκόλεψαν κάποια πήγαινε έλα που είχαμε Αθήνα-Αλεξανδρούπολη. Είχαμε ένα μικρό παιδάκι, είναι δύσκολο γιατί έπρεπε να σκεφτώ πολλά πράγματα μαζί. Ένα άλλο κομμάτι που με δυσκόλεψε ήταν και οι αυπνίες, γιατί παράλληλά δούλευα. Τότε ήμουν σε ένα σχήμα με πολλούς καλλιτέχνες και ήμασταν στη Θεσσαλονίκη. Θυμάμαι ότι την είχα μαζί μου και σταματούσα ανά δύο ώρες τις πρόβες για να πάω να τη θηλάσω», περιέγραψε η Ήβη Αδάμου. 

«Στην αρχή με βοηθούσε η πεθερά μου γιατί η μητέρα μου ήταν στην Κύπρο. Αυτός μάλιστα, ήταν και ο λόγος που μετακομίσαμε μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη. Θεωρώ ότι ήταν η πιο σοφή κίνηση την καταλληλότερη στιγμή. Όλο αυτό έγινε μέσα στον Covid. Δεν ερχόμασταν Αθήνα, δεν υπήρχε λόγος, όλα γινόντουσαν μέσω Face Time και μέναμε πάνω στο σπίτι που έχουμε στην Αλεξανδρούπολη. Το ότι ήταν δίπλα η πεθερά μου και μια πολύ καλή κυρία που έχουμε ακόμη και σήμερα και υπάρχει απίστευτη βοήθεια, ξέρω ανά πάσα στιγμή ξέρω πως είναι ένας άνθρωπος εκεί και είπαμε ότι αυτή είναι η στιγμή να χτίσουμε εδώ τη ζωή μας και η δουλειά μας θα είναι στην Αθήνα», πρόσθεσε ολοκληρώνοντας η Ήβη Αδάμου.

Δες όλα όσα είπε η Ήβη Αδάμου στον Fipster παρακάτω:

Read More

And More