Ήβη Αδάμου: Το TLIFE στα γυρίσματα του νέου της video clip για το τραγούδι «Είπες»

Με ένα τραγούδι γεμάτο νόημα, που θα μας κάνει αμέσως να ταυτιστούμε με τους στίχους του και… να το αφιερώσουμε με πάθος επιστρέφει η Ήβη Αδάμου!

Μετά τις επιτυχίες «Στο γιατρό» και «Ρίξε με», τα οποία μετρούν πολλές εκατομμύρια προβολές στο Youtube και σάρωσαν τόσο στα ραδιόφωνα, όσο και στα ψηφιακά καταστήματα, η Ήβη Αδάμου έρχεται με το «Είπες», ένα τραγούδι που φέρει την υπογραφή του Μιχάλη Κουϊνέλη σε μουσική και στίχους το οποίο συνοδεύει ένα επίσης ξεχωριστό video clip, από το οποίο το TLIFE εξασφάλισε μερικές αποκλειστικές backstage φωτογραφίες

Η Ήβη Αδάμου ερμηνεύει με τον ξεχωριστό της τρόπο το νέο της τραγούδι, ένα ανεβαστικό – up tempo κομμάτι, βασισμένο σε balkan ήχους που θα κλέψει εντυπώσεις και θα το τραγουδάμε δυνατά όλο το καλοκαίρι!

Το τραγούδι συνοδεύεται από κινηματογραφικής αισθητικής music video, γεμάτο δυναμισμό, γρήγορες εναλλαγές και εντυπωσιακά looks.

Σε αυτό βλέπουμε την Ήβη, σε σκηνές χορού και έντασης μέσα στο νερό, με minimal αισθητική, με τη συνοδεία χορευτικής ομάδας, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ήβη Αδάμου συνεργάζεται με τον Γιάννη Παπαδάκο, με τον διάσημο σκηνοθέτη να βρίσκεται πίσω από τα music video των τραγουδιών «Τι σου κάνει», «Ρίξε με» και «Αγοράκι μου».

Read More

And More