Ηχηρή αποχώρηση από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου!

Μία ηχηρή αποχώρηση σημειώθηκε από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου! Μία αποχώρηση η οποία σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη και η οποία; Σίγουρα και θα συζητηθεί…

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, στο δυναμικό του “Φτιάξε καφέ να στα πω”, δεν ανήκει πλέον ο Αργύρης Ντινόπουλος!

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ δεν πίνει πλέον κάθε πρωί “Καφέ” με την ξανθιά παρουσιάστρια, μιας και κρίθηκε πλέον περιττό να παρουσιάζει το πολιτικό του σχόλιο στους τηλεθεατές του Epsilontv.

Και κρίθηκε περιττό με την… καλή έννοια λόγω ώρας. Κρίθηκε από τους συντελεστές της εκπομπής κι από τους ιθύνοντες του καναλιού, πραγματικά άσκοπο και άστοχο, το να βγαίνει ο Αργύρης Ντινόπουλος καθημερινά στον αέρα και να κάνει το πολιτικό του σχόλιο στην Κατερίνα Καινούργιου, τώρα που η Κατερίνα παίζει πλέον στις 9.00 το πρωί, η εκπομπή της δεν ακολουθεί την πολιτική επικαιρότητα και κυρίως; Έπεται της εκπομπής του Σπύρου Χαριτάτου.

Από την στιγμή που προηγείται τρίωρη, ενημερωτική εκπομπή, όντως δεν υπάρχει νόημα μέσα στο “Καφέ” της Κατερίνας να υπάρχει μία ενότητα πολιτικού σχολίου.

Ένα σχόλιο το οποίο εντάχθηκε στην αρχή της σεζόν στο “Καφέ” του Epsilontv, στη προσπάθεια που έκανε το κανάλι να αντιμετωπίσει όσο πιο… δραστικά και αποτελεσματικά γινόταν το “Happy Day” και την καθημερινή σύνδεση με το Δήμο Βερύκιο.

Μάλιστα, – σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ -, έπεσε και η ιδέα στο τραπέζι, μήπως ο Αργύρης Ντινόπουλος, κάποια στιγμή εμφανιστεί στο “Ξυπνάμε μαζί”, κρατώντας κι εκεί φυσικά ένα ανάλογο ρόλο.

Ίδωμεν…

Read More

And More