Ηχηρή αποχώρηση από τον ΣΚΑΙ και με… επίσημη ανακοίνωση!

Αυτά είναι… ‘Εχουμε αυτή την εποχή από τα κανάλια τις επίσημες ανακοινώσεις για τις brand-new τηλεοπτικές συνεργασίες που “ψήνονται”, έχουμε και τις ανακοινώσεις και για τις μη… ανανεωμένες συνεργασίες.

Ανακοινώσεις για τις μη… ανανεωμένες συνεργασίες, οι οποίες πρέπει να σου πω λατρεμένη, ό,τι συνηθίζεται να κυκλοφορούν κυρίως όταν αφορούν στην ενημέρωση, ή σε κάποια πολύ λαμπερά πρόσωπα της τηλεόρασης, όπως είναι για παράδειγμα η Ελένη Μενεγάκη.

Παρόλα αυτά σήμερα ο ΣΚΑΙ είπε να πρωτοτυπήσει και να προχωρήσει στην έκδοση επίσημης ανακοίνωσης για τη μη συνέχιση της συνεργασίας του, όχι με την Σία Κοσιώνη, αλλά με τον… ‘Ακη Πετρετζίκη.

Απίστευτο; Κι ,όμως, τηλεοπτικό. Λες και περιμέναμε όλοι με μια ανάσα, για το αν θα είναι του χρόνου στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ ο γνωστός chef ή όχι!

Και όχι λατρεμένη μου, ο ΄Ακης δεν θα βρίσκεται από Οκτώβρη στο Φάληρο. Ναι, σου λέω είδηση που σοκάρει, αλλά θέλω να φανείς δυνατή και να την αντέξεις.

Ιδού και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

“…Ο ΣΚAΪ ανακοινώνει ότι δε θα ανανεωθεί η συνεργασία του σταθμού με τον Άκη Πετρετζίκη για την επόμενη σεζόν…”

ΥΓ: Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι στην ανακοίνωση δεν υπάρχει ούτε ένα “ευχαριστώ για την συνεργασία”. Στη καλύτερη περίπτωση έχουν σφαχτεί, με θέα τη θάλασσα…

Read More

And More