J2US: Αυτός είναι ο λόγος που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν εμφανίστηκε στο ομαδικό act το Σάββατο!

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε!” του Open μίλησε τηλεφωνικά, το πρωί της Δευτέρας, ο Νίκος Κοκλώνης. Ο παρουσιαστής του J2US, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απουσία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από το ομαδικό act των γυναικών του show, το περασμένο Σάββατο, που συζητήθηκε πολύ.

«Η Κωνσταντίνα είχε πάει τριήμερο στη Μύκονο. Την Κυριακή χτύπησε το πόδι της, βέβαια τη Δευτέρα είχε πάει σε ένα φουσκωτό. Δεν μπορούσε να έρθει να κάνει το γύρισμα. Αυτό είναι… Με πήρε τηλέφωνο την Κυριακή και μου είπε: έχω χτυπήσει το πόδι μου, είμαι χάλια, δεν ξέρω πως θα έρθω στο γύρισμα. Τη Δευτέρα ήταν σε ένα φουσκωτό. Την Τρίτη ήρθε στο γύρισμα αλλά δεν θέλαμε να ρισκάρουμε τη βασική εμφάνιση, γι’ αυτό δεν βγήκε στο ομαδικό act…

Είχαμε και άλλη ίντριγκα στο επεισόδιο. Ο Λιβάνης, όταν βγήκε με τον Πρίαμο να τραγουδήσουν, είπε ότι ήταν στη Μύκονο με μια 33χρονη θεία που την πονάει το πόδι της. Όλοι μια παρέα ήταν στη Μύκονο… Ο Λιβάνης είναι ο Δον Ζουάν του παιχνιδιού… Η Κωνσταντίνα χτύπησε το πόδι της μπαίνοντας στην πισίνα του σπιτιού όπου διέμενε στη Μύκονο. Γλίστρησε και έπεσε κάτω. Τη Δευτέρα είχε πάει για μπάνιο… Για θέματα υγείας η παραγωγή δεν μπορεί να πιέσει κάποιον παίκτη να πάρει μέρος…», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More