J2US: Η ένταση ανάμεσα σε Δέσποινα Βανδή και Άσπα Τσίνα που θύμισε εποχές “Fame Story” [video]

Μια… έκρηξη, που μας θύμισε εποχές Fame Story, είχε η Άσπα Τσίνα στο τρίτο επεισόδιο του J2US, που παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου, μέσα από την συχνότητα του Open.

Η κριτική της Μαρίας Μπακοδήμου και της Δέσποινας Βανδή για την εμφάνιση της τραγουδίστριας στη σκηνή μαζί με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την επιλογή τους να τραγουδήσουν το “OK” του Νίνο δημιούργησαν μια μικρή ένταση στο πλατό του show.

“Κάποια τραγούδια θεωρούνται σημαντικότερα από κάποια άλλα, γιατί μπορεί να είναι ο στίχος πιο βαρύγδουπους, να λέει περισσότερα, η μουσική μπορεί να είναι πιο ευαίσθητη και πιο μεγαλειώδης… Υπάρχουν και αυτά τα τραγούδια, ωστόσο, που είναι εκεί έξω απλώς για να σε κάνουν χαρούμενο. Αυτό το τραγούδι του Φοίβου είναι ένα τέτοιο τραγούδι…” , είπε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

Η Άσπα Τσίνα, τότε, την διέκοψε και, χωρίς να κρύψει τη διαφωνία της, απάντησε: “Δέσποινα, συγνώμη… Θα διαφωνήσω μαζί σου… Συγνώμη, συγνώμη… Θα διαφωνήσω μαζί σου… Αυτό το τραγούδι κατά τη δική μου εκτίμηση είναι ένα τραγούδι το οποίο είναι άρτιο! Έχει έναν εξαιρετικό στίχο, εξαιρετικό και δεν μπορώ να το τοποθετήσω στην κατηγορία των τραγουδιών που περιγράφεις. Δηλαδή ότι είναι ένα τραγούδι απλά που υπάρχει για να χαιρόμαστε! Δεν μπορώ να συμφωνήσω σε αυτό! Παρ’ όλα αυτά, με συγχωρείς για τη διακοπή, απλά επειδή είπε συμφωνώ με την Άσπα. Εγώ είπα κάτι άλλο και εσύ λες κάτι άλλο…”

“Ήθελα  να πω ότι κάποια τραγούδια μπορεί να αδικούνται επειδή να τα χαρακτηρίζουν ελαφριά. Έχω πει κι εγώ τέτοια τραγούδια, όπως η Γη κι η Σελήνη…”, σχολίασε στη συνέχεια η Δέσποινα Βανδή και τότε ποιος είδε την Άσπα Τσίνα και δεν την φοβήθηκε.

“Δεν μπορείς να λες ελαφρύ τώρα αυτό το τραγούδι….”, ανέφερε με έντονο ύφος η Άσπα Τσίνα, με την Μαρία Μπακοδήμου να παίρνει τον λόγο και να λέει με χιούμορ: “Δεν καταλαβαίνω την έντασή σου” . Η Άσπα Τσίνα, ετοιμοπόλεμη, της απάντησε: “Ούτε εγώ, Μαρία μου, την παρέμβαση σου” , με την Δέσποινα Βανδή να επισημαίνει: “Διακρίνω έναν εκνευρισμό ο οποίος είναι αδικαιολόγητος αυτή τη στιγμή… Δεν ξέρεις την άποψή, δεν νομίζω καν ότι την έχεις ακούσει…” .

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More