Καινούργιου για το επεισόδιο Μαλέσκου – Μπάρτζη: “Το θεωρώ προσβλητικό, αν ήμουν εγώ στη θέση της…”

Το Ευτυχείτε και η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψαν το πρωί της Παρασκευής μετά από την απεργία των ΜΜΕ και σχολίασαν την επεισοδιακή συνάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου με τον Νίκο Μπάρτζη στο Love It, την περασμένη Τετάρτη.

Η κάμερα της εκπομπής συνάντησε την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ μετά το τέλος της εκπομπής, η οποία τόνισε χαρακτηριστικά: «Αμήχανη στιγμή; Έτσι φάνηκε; Όχι ρε παιδιά μια χαρά ήταν, έτσι φάνηκε. Ο άνθρωπος ήθελε να πει κάτι, φάνηκε ότι ήρθε για να ξεκαθαριστούν τα πράγματα και έγινε και αυτό. Ο καθένας εκφράζει τη γνώμη του ελεύθερα».

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε στη συνέχεια: «Νομίζω ότι αυτό που θα πω θα δυσαρεστήσει και τις δυο πλευρές. Το θεωρώ όλο λάθος. Και τον χειρισμό του Μπάρτζη να βγάλει το τηλέφωνο – που μου είναι πάρα πολύ συμπαθής ο Νίκος – φαινόταν ότι το είχε προμελετήσει. Ότι ήταν στημένο και δεν είχε λόγο να το κάνει. Το θεωρώ προσβλητικό, αν ήμουν στη θέση της Ιωάννας και των παιδιών δεν ξέρω πως θα είχα αντιδράσει. Αντέδρασαν πολύ ήπια. Και ίσως λίγο την επιθετικότητα των παιδιών…».

Read More

And More