Νίκος Μπάρτζης στο Love it: “Πας να με βγάλεις κακό άνθρωπο χωρίς να με ξέρεις” – Ένταση με Γρηγορόπουλο, εξηγήσεις από Μαλέσκου

Ο Νίκος Μπάρτζης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love It και όπως φάνηκε με το που πάτησε το πόδι του στο πλατό, ήρθε έτοιμος να συνεχίσει το έργο που είχε ξεκινήσει ο καλός του φίλος, James Καφετζής. Ο πρώην παίκτης του Survivor, όπως ακριβώς και ο James δεν μάσησε τα λόγια του και πέταξε τα βέλη του κατά της Ιωάννας Μαλέσκου και των συνεργατών της.

Στην αρχή της συνέντευξης, ο Νίκος Μπάρτζης προσπάθησε – με διάχυτη αμηχανία – να απαντήσει στις ερωτήσεις που του έκαναν σχετικά με το Survivor. Όταν άρχισαν να μιλούν για τη στιγμή που ψήφισε την Χριστίνα Κεφαλά, ο Νίκος δεν δίστασε να “καρφώσει” τον Βασίλη Γρηγορόπουλο και να ξεκινήσει νέο επεισόδιο στον αέρα του Love It.

«Γενικά από την αρχή του παιχνιδιού και όταν ψήφισα την Χριστίνα είχα κάποιες αξίες, όταν τραυματιζόμασταν ξέραμε ότι δύσκολα θα επουλωθεί. Βέβαια ο κύριος από εδώ (ο Βασίλης Γρηγορόπουλος) είχε πει ότι το έκανα επίτηδες. Είχατε πει ότι έκανα κάποια πράγματα επίτηδες, πόσο μάλλον να χτυπήσω. Όπως με έκρινες μπορώ να κρίνω και εσένα σαν τηλεθεατής. Όταν ένας άνθρωπος λέει… Είσαι σίγουρος ότι το είχες πει;» ανέφερε αρχικά ο Νίκος και στη συνέχεια έβαλε το ηχητικό απόσπασμα με τον Βασίλη να μιλάει αρνητικά για εκείνον.

«Δεν θα απαντήσω για τη δουλειά μου, εκείνοι ως παίκτες ριάλιτι υπέγραψαν και συμφώνησαν να δώσουν κάθε δευτερόλεπτο της ζωής τους στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Εγώ κλείνομαι από τον ΣΚΑΪ να σχολιάσω… Μας βγήκαν πολύ εύθικτοι οι παίκτες του Survivor και θίγονται με τα σχόλια της εκπομπής. Ήρθες οργανωμένος εδώ θα λάβεις και την απάντηση μου. Σας φαίνεται περίεργο που σχολιάζουμε;» απάντησε ο δημοσιογράφος.

«Δεν μου φαίνεται περίεργο που σχολιάζεις, έχεις μια άποψη. Στην ουσία πας να με βγάλεις κακό άνθρωπο χωρίς να με ξέρεις καν. Με κρίνεις μέσα από το παιχνίδι. Μάλλον δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου και με κρίνεις λάθος» τόνισε ο Νίκος Μπάρτζης.

 

«Θέλω να μπω στη συζήτηση όχι ως παρουσιάστρια αλλά ως άνθρωπος, ως τηλεθεάτρια. Αντιλαμβάνομαι ότι έχω μπροστά μου έναν άνθρωπο που γνώρισα τηλεοπτικά, όπως και αν σε γνώρισα προσωπικά έχω σχηματίσει μια εικόνα. Καταλαβαίνω ότι κάποιος μπορεί να διαφωνεί. Έχουμε πει πολλές φορές ότι βλέπουμε κάθε φορά το επεισόδιο της κάθε ημέρας και σχολιάζουμε συγκεκριμένα περιστατικά. Δεν βγάζουμε αποκυήματα της φαντασίας μας. Σέβομαι ότι ο καθένας έχει διαφορετική γνώμη. Προσωπικά πολλές φορές έχω διαφωνήσει έντονα με τον Βασίλη και είπα την άποψή μου ως Ιωάννα. Είναι σεβαστό ο άνθρωπος να βλέπει διαφορετικά πράγματα. Σαν εκπομπή δεν έχουμε εμπάθεια. Μπορεί να φαίνεται ακραίο κάτι που σχολιάζει ο Βασίλης, εδώ δεν είμαστε δικαστήριο. Σαν εκπομπή δεν είχαμε κάτι εναντίον μαζί σου. Δεν επιθυμούμε να έχουμε εμπάθεια μαζί σου» απάντησε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Read More

And More