Κακά… μαντάτα για τον Τόνι Σφήνο!

Κακά… μαντάτα για τον Τόνι Σφήνο! Μπορεί να είναι απολαυστικός, μπορεί να είναι υπερταλαντούχος, μπορεί να ήρθε με μεγάλη φόρα στους δέκτες μας, όμως, τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης.

“Το ταίρι ξέρει” δεν καταφέρνει πλέον τα Σαββατοκύριακα να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου, γεγονός το οποίο καταγράφεται και στους πίνακες τηλεθέασης. Γεγονός το οποίο έκανε και τους Αντεννικούς να το… ξανά σκεφτούν και για τον Τόνι και για το “Ταίρι”.

Τι να ξανά σκεφτούν; Για το αν πρέπει το “Ταίρι” να πάει με νέο κύκλο επεισοδίων και από Γενάρη και μετά.

Και που κατέληξαν; Σύμφωνα και με το ρεπορτάζ των “Κου-Κου” στο Star, κατέληξαν στο να σταματήσει κάπου εδώ η πορεία όχι του Τόνι στον ΑΝΤ1, αλλά του συγκεκριμένου τηλεπαιχνιδιού, το οποίο μετά από σχεδόν πέντε μήνες εντατικής προβολής… “ξεφούσκωσε”.

Και γιατί σου λέω όχι του Τόνι; Γιατί ,ήδη, έχει γίνει γνωστό πως οι του ΑΝΤ1 τον θέλουν πολύ, τον πιστεύουν πολύ και έχουν και μία τρομερή ιδέα.

Ο Τόνι να είναι ένα από τα πρόσωπα του brand-new “Your Face Sounds Familiar” που ξεκίνησε να ετοιμάζεται στο Μαρούσι και πιο συγκεκριμένα να είναι ένα από τα πρόσωπα στη κριτική επιτροπή του σόου.

Μία θέση την οποία αναμφισβήτητα μπορεί να κρατήσει επάξια, μιας κι αν δεν ξέρει ο Τόνι από… μεταμορφώσεις, τότε ποιος ξέρει;

Χώρια που η τηλεοπτική του συνύπαρξη με την Μαρία Μπεκατώρου, θα είναι κάτι παραπάνω από απολαυστική.

Για να δούμε…

Read More

And More