Καλημέρα Ελλάδα: Γιώργος Παπαδάκης και Μαρία Αναστασοπούλου αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές

Γιώργος Παπαδάκης και Μαρία Αναστασοπούλου αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό του «Καλημέρα Ελλάδα» για τη φετινή σεζόν. Ο παρουσιαστής εκθείασε για ακόμα μία φορά τη συμπαρουσιάστριά του, τονίζοντας ότι έχει πολύ μέλλον στην τηλεόραση.

Αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης είπε: «Το πιο σημαντικό γεγονός γι’ αυτή την εκπομπή έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Μαρία Αναστασοπούλου. Η Μαρία έφερε έναν καινούργιο αέρα, μια νέα πνοή σε αυτή την εκπομπή. Ήταν δύσκολο το περπάτημά μας στην αρχή. Πρόκειται για μια δυναμική κυρία και υπέροχη δημοσιογράφος. Θέλω να σε ευχαριστήσω που αποδέχτηκες την πρόσκληση να είσαι μαζί μας».

Στη συνέχεια, η Μαρία Αναστασοπούλου είπε: «Εγώ σε ευχαριστώ. Και ευχαριστώ και όλη την ομάδα, τη φανταστική ομάδα που έχετε φτιάξει όλα αυτά τα χρόνια», με τον Γιώργο Παπαδάκη να συνεχίζει: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με ανέχεστε 32 χρόνια. Να σας ευχηθούμε καλό καλοκαίρι, να πάνε όλα καλά. Να σας ευχαριστήσουμε για ότι κάνατε για εμάς και σε εσάς οφείλεται το γεγονός ότι εμείς είμαστε εδώ.

Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε έτσι όπως είμαστε, με τα λάθη μας… Εγώ όχι για πολύ, η Μαρία για πάρα πάρα πολύ. Είναι η 32η χρονιά που αποχαιρετώ για την τηλεοπτική χρονιά, έχω κάνει 32 αποφωνήσεις. Να είστε καλά, γεροί κι ευλογημένοι. Καλημέρα Ελλάδα, πολλά φιλιά!».

Δες το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164