Καλλιρρόη Μυριαγκού: Τι κάνει σήμερα η «Ματίνα» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» – Γιατί δεν δίνει συνεντεύξεις

Η Καλλιρόη Μυριάγκου, σε μία σπάνια συνέντευξη στο Breakfast @ Star, μίλησε για την απουσία της από την τηλεόραση και εξήγησε τον λόγο που δε δίνει συχνά συνεντεύξεις.

«Δεν αισθάνομαι πολύ άνετα να μιλάω για την προσωπική μου ζωή και συνήθως θα σε ρωτήσουν πράγματα για την προσωπική σου ζωή και δε μπορώ πολύ εύκολα να μιλήσω για τον εαυτό μου. Προτιμώ να κρύβομαι πίσω από έναν ρόλο.

Θέλω να επιστρέψω τηλεοπτικά, δεν έχω πει όχι. Απλά θα ήθελα να είναι κάτι διαφορετικό, να μην είναι πάλι κωμωδία. Πάνω κάτω στην τηλεόραση μας ζητούν να κάνουμε ακριβώς το ίδιο και να επαναλάβουμε το ίδιο πράγμα. Θα προτιμούσα να μου έρθει μία άλλη πρόταση, πιο ανατρεπτική, από αυτό που έχουν στο μυαλό τους για μένα. Γενικώς δεν υπάρχει φαντασία στον χώρο αυτών που γράφουν» ανέφερε η Καλλιρόη Μυριάγκου στη Μαρία Κοκκολάκη.

«Στην Ελλάδα δεν είμαστε και τόσο μεγάλη βιομηχανία για να ρισκάρει ο άλλος για να πάρει ένα πρόσωπο που το βλέπει κάθε μέρα, 30 χρόνια, και να θέλει να ρισκάρει πάνω του και να θέλει να το χρησιμοποιήσει σε κάτι άλλο. Είναι κι αυτό ένας λόγος που απέχω από την τηλεόραση, αλλά θα ήθελα να επιστρέψω και φέτος. Έχω πει όμως πολλά όχι, και πιστεύουν ότι δεν θέλω και δεν με παίρνουν τηλέφωνο» κατέληξε η Καλλιρόη Μυριάγκου.

Η Καλλιρόη Μυριάγκου υποδυόταν τη «Ματίνα Μανταρινάκη» στο «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Read More

And More