Καλό Μεσημεράκι: Η Ιωάννα Μαλέσκου “εισέβαλε” στο πλατό και έγιναν τα απαραίτητα follow με τον Νίκο Μουτσινά

Η Ιωάννα Μαλέσκου εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», μετά τα όσα έχουν ειπωθεί για τα follow-unfollow μεταξύ εκείνης και του Νίκου Μουτσινά.

Με έντονη δόση χιούμορ, και αφού εξομολογήθηκε πως ο σκύλος της της έκανε… παράπονα για το πώς είναι η σχέση τους, η παρουσιάστρια του Love it ζήτησε από τον Νίκο Μουτσινά να κάνει αυτός την πρώτη κίνηση, δηλαδή το follow στο Instagram, τόσο στον λογαριασμό της, όσο και σε αυτόν που έχει για τον σκύλο της.

«Πρέπει να κάνεις την πρώτη κίνηση εσύ, γιατί έχω κάνει πολλές φορές refresh τον λογαριασμό μου και δεν είδαμε follow. Παρόλα αυτά δεν παρεξηγήσαμε, και δεν είπαμε ποτέ κάτι, είπαν όμως άλλοι. Επειδή λοιπόν δεν θέλω να μπουν άλλοι ανάμεσά μας έχω φέρει και το κινητό μου» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Τα follow «έπεσαν» και η παρεξήγηση… που άλλοι δημιούργησαν έλαβε τέλος, υπό τους ήχους του τραγουδιού «Είσαι» της Άννας Βίσση. «Μπαλού όταν πας σπίτι, ξε-ακολούθησέ με για να έχει να πέσει κάτι η Φαίη» ήταν το «καρφί» του Νίκου Μουτσινά, καταλήγοντας.

Δες το βίντεο:

Read More

And More