Καλοκαιράκι και απολαυστικές ξένες ταινίες πάνε μαζί!

Καλοκαιράκι και ξένες ταινίες πάνε μαζί… Τι πιο ωραίο (αν μπορείς να βρεθείς σε ένα θερινό σινεμά) να είσαι σπίτι, βραδάκι, χαλαρά και να έχεις την δυνατότητα να απολαύσεις με παρέα, μία πραγματικά, καλή ταινία.

Το Epsilontv ,λοιπόν, είναι εδώ και βάζει στόχο να πλημμυρίσει αυτό το καλοκαίρι με άρωμα Χόλιγουντ τις βεράντες και το σαλόνι μας!

Ταινίες δράσης, κοινωνικές αλλά και ταινίες που αποτελούν σταθμό για την ιστορία του κινηματογράφου, έχει το πρόγραμμα του Ιουλίου στο κανάλι των Μελισσίων.

Τον επόμενο μήνα έρχονται στους δέκτες μας ταινίες περιπέτειας και δράσης για το αντρικό κοινό και όχι μόνο, που καθηλώνουν.

Επικίνδυνες σκηνές, ληστείες, εκρήξεις και στιγμές γεμάτες αγωνία γεμίζουν τις οθόνες μας και ανεβάζουν την αδρεναλίνη. Aπό το “The Snitch Cartel” (5/7 και 8/7)  του Carlos Moreno και το “Sabotage” (14/7)  με τον Arnold Schwarzenegger μέχρι το “Six Bullets” (7/7)  με τον εμβληματικό Jean-Claude Van Damme.

Τη Δευτέρα 2/7 θα δούμε τον «Ευεργέτη» (“The Benefactor”) σε πρώτη τηλεοπτική προβολή. Ο Richard Gere, στον πρωταγωνιστικό ρόλο, είναι υπεύθυνος για το θάνατο των δύο αγαπημένων φίλων του. Οι τύψεις και οι ενοχές τον οδηγούν κοντά στην κόρη του ζευγαριού (Dakota Fanning) που εξαιτίας του έχασαν τη ζωή τους. Θα τη βοηθήσει με όλους τους δυνατούς τρόπους.Μπορεί όμως κανείς να ξεφύγει από τις αναμνήσεις;

Στη συνέχεια θα δούμε, τον Kevin Costner στην αστυνομική σειρά ”Three Days to kill” (8/7) σε σενάριο του μοναδικού Luc Besson and Adi Hasak, το “Confessions of a Dangerous Mind”(4/7)  με τους Sam Rockwell,  Drew Barrymore, George Clooney, Julia Roberts και την εξαιρετική κωμωδία “Last Vegas”(14/7)  με τους Robert De Niro, Michael Douglas, και Morgan Freeman.

Στις οθόνες μας, όμως, θα δούμε και ταινίες που αποτέλεσαν σταθμό για τον κινηματογράφο όπως το “Independence Day” (Μέρα Ανεξαρτησίας, 26/7), το “The Siege” (17/7) με τους Denzel Washington, και Bruce Willis καθώς και την κλασική πια ταινία “ What Lies Beneath” (Ένοχο Μυστικό, 16/7) με τους  Harrison Ford και  Michelle Pfeiffer.

Τέλος, η πετυχημένη κοινωνική ταινία “Woman on Top” (19/7) με πρωταγωνίστρια τη μοναδική Penélope Cruz στο ρόλο της Isabella Oliveira μιας chef που αποφασίζει να πάρει τη ζωή της στα χέρια της.

Read More

And More