“Καλοκαίρι Μαζί”: Ψυχρολουσία ή χαμόγελα για τον ΑΝΤ1 στους πίνακες τηλεθέασης;

“Καλοκαίρι Μαζί”, αποφάσισαν φέτος να περάσουμε οι Αντεννικοί κι έτσι από χθες βρίσκεται στους δέκτες μας η θερινή, καθημερινή ενημερωτική και ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού.

Γιατί μπορεί η ενημέρωση να μην πηγαίνει διακοπές ,όμως, σαφέστατα όταν μένει… εδώ και η ψυχαγωγία, είναι ακόμα καλύτερα.

Μετά το φινάλε του Γιώργου Παπαδάκη και της Φαίης Σκορδά, την σκυτάλη στο καθημερινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1, πήραν τόσο οι έμπειροι δημοσιογράφοι και σχολιαστές του καναλιού, όπως επίσης και σε ότι έχει να κάνει και με την ψυχαγωγία και… fresh τηλεοπτικά πρόσωπα, που κάνουν κι αυτά την προσπάθειά τους στο μαγικό κόσμο της tvίτσας μας ακόμα και κατακαλόκαιρο.

Έτσι ,λοιπόν, έχει ενδιαφέρον να δούμε τι επιδόσεις κατάφερε να σημειώσει ο ΑΝΤ1 στους πίνακες τηλεθέασης χθες το πρωί, ημέρα πρεμιέρας του “Καλοκαίρι Μαζί”.

Ψυχρολουσία ή χαμόγελο περίμενε τους ιθύνοντες του καναλιού σήμερα πουρνό-πουρνό; Σύμφωνα με αυτό το πρώτο ραβασάκι της Nielsen, τα μαντάτα είναι άκρως ικανοποιητικά για τον ΑΝΤ1, μιας κι απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, αυτή η θερινή τηλεοπτική πρόταση του καναλιού, κατάφερε να συγκηνίσει τον κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, η πρωινή ζώνη ενημέρωσης από τις 7.00 το πρωί μέχρι και τις 10.00 σημείωσε κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 17,9%, ενώ στα νεανικά κοινά από 18-54 ετών, άγγιξε το 16,1%.

Στην συνέχεια η ψυχαγωγική ζώνη από τις 10.00 το πρωί, μέχρι και τη 1.00 το μεσημέρι με την Νικολέττα Ράλλη και τον Νίκο Αναδιώτη, έφτασε στο σύνολο 15,3% και στα νεανικά κοινά από 18-54 ετών το 17,2%.

Πα μαλ, πα μαλ γι΄αρχή! Βέβαια, το θέμα είναι να δούμε που ακριβώς θα “καθίσει” η τηλεθέαση τις επόμενες μέρες.

Read More

And More