Καραβάτου – Κατσούλης: Μουδιασμένοι στην έναρξη των ΚουΚου με την απώλεια του Γιώργου Καραϊβάζ

Μια διαφορετική έναρξη έκαναν το πρωί της Δευτέρας, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης στην Φωλιά των Κου Κου. Επηρεασμένοι από την στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ την περασμένη Παρασκευή, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, οι δυο παρουσιαστές θέλησαν να πουν δύο λόγια για τον αστυνομικό συντάκτη, που εργάζονταν στο ίδιο κανάλι.

«Καλημέρα σας, καλή εβδομάδα. Ξεκινάμε διαφορετικά τη σημερινή μας εκπομπή, καθώς όπως αντιλαμβάνεστε είμαστε όλοι παγωμένοι από την Παρασκευή το μεσημέρι, όλοι μουδιασμένοι, δεν είναι ότι ήρθαμε σήμερα στη δουλειά και έχει κανείς κέφι ή τίποτα τέτοιο. Την εκπομπή μας θα τη βγάλουμε και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αλλά νομίζω ότι πρέπει επί της ουσίας στο πρώτο μέρος να εκφράσουμε και εμείς τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ, όπως όλοι γνωρίζετε την Παρασκευή, μετά το τέλος της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα.

Στο άκουσμα της είδησης κανείς δεν το πίστεψε αυτό που συνέβη. Δεν το πίστεψαν οι άνθρωποι που δεν τον ήξεραν, φανταστείτε εμείς που δουλεύαμε στην ίδια παραγωγή και ήμασταν στον ίδιο διάδρομο όλα αυτά τα χρόνια. Δεν ήταν βέβαια μέλος της δικής μας εκπομπής, αλλά τον γνωρίζαμε πολύ καλά. Είμαστε όλοι πολύ σοκαρισμένοι. Κανείς δεν πιστεύει ότι δεν θα ξαναδούμε τον Γιώργο Καραϊβάζ στους διαδρόμους. Είναι πολύ δύσκολο…» ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου, εμφανώς συγκινημένη.

 

Ιδιαίτερα συγκινητικά ήταν και τα λόγια του Κρατερού Κατσούλη και του Στέφανου Κωνσταντινίδη.

Read More

And More