Καρολίνα Καλύβα: Η είσοδος στο πλατό με το τραγούδι του Μπο και το μήνυμα στην Ελευθερία Ελευθερίου

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, “Γειά σου” βρέθηκε σήμερα η Καρολίνα Καλύβα και το τραγούδι με το οποίο έκανε είσοδο στο πλατό προκάλεσε αρκετά σχόλια. 

Συγκεκριμένα, η Καρολίνα Καλύβα μπήκε στο πλατό της εκπομπής χορεύοντας και τραγουδώντας το νέο τραγούδι που κυκλοφόρησε ο πρώην σύντροφός της Μπο με τον Χρήστο Δάντη, δείχνοντας μάλιστα να απολαμβάνει τα πειράγματα των συντελεστών της εκπομπής.

Στη συνέχεια, η Καρολίνα Καλύβα κάθισε στο πάνελ της εκπομπής και μίλησε για την πρώτη φορά που είδε τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, τα όσα ένιωσε στο παιχνίδι για εκείνον ενώ αποκάλυψε και το μήνυμα που έστειλε στην Ελευθερία Ελευθερίου.

«Πέρασα εκπληκτικά στο Survivor. Τον Μάριο τον ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά, από τη στιγμή που τον συνάντησα στα γραφεία. Δεν ήταν άβολο. Στη διαχείρισή του θα έλεγα ότι ήταν ανήσυχο. Ανησυχούσα για το ότι πρέπει να το μάθει ο Μπο και ήξερα ότι αυτό δε γίνεται να συμβεί…

Δέχτηκα σκληρή κριτική στα social media. Αλλά, εντάξει μπήκα στα σπίτια τους με κάποιο τρόπο, οπότε κάπως το καταλαβαίνω. Αυτό που είπα είναι ότι δε με αφορά η σχέση του με την Ελευθερία Ελευθερίου γιατί είναι δικό του θέμα. Την Ελευθερία την προπονούσα και εύχομαι να την προπονήσω και στο μέλλον. Της έστειλα ένα μήνυμα, απαντήθηκε αλλά, δε τα καταφέραμε. Δε  πειράζει, δεν είναι ώρα ακόμα» είπε η Καρολίνα Καλύβα.

Read More

And More